Девојки ова ми е трето пакување од овој шампон и сум презадоволна. Уште при првото миење се чисти првутот,а со редовно користење се истребува целосно и нема бело на главата.Дава сјај и волумен и е за сите типови на коса. А ова после сончање ќе го пробам летово,го начекав на попуст.
abe da nee go naraca nekoj ovoj sprej slucajno http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?personal-care/body-care/p/1944-8 ili na nekoj ako mu stignal neka pise nekoj zbor za nego
За овој конкретно незнам, ама другарками користеше друг од овие спрејови мислам беше со роза и чоколадо. Неколку минути мирисаш после брзо се ветрее.
Дали некоја веќе ги пробала пената за чистење лице и матирачкиот тоник од линијата Nutra Effects? Многу ми фаќаат око некако, а имаат и фина цена.
@Mishela Јас само пената, добра е, освежува, чисти површински. За таа цена е задоволителна А и мене многу нежно, убаво ми мириса.
девојки ај мислење за луксузен еликсир за капење со бисерен прав на планет спа и путерот за тело..се наогат на 15 стр во каталогот...
Девојки, дали во К9 го има ова парфемче SUMMER , во претходните каталози беше еднаш 300 еднаш 400 ден а сега го нема во К8. Може ли да ѕирни некој???
@lavinija28 За синиот ти гарантирам дека е траен, и јас сум го користела и премногу ми го нарачуваат, а другите ги немам пробано.
Прашав и во темата за целулит не добив одговор.Дали некој ја има користено оваа крема од авон да сподели искуство,како се употрубува,и ако имало резултати за колку време да ги очекувам првите резултати?