Супер е, јас сум презадоволна. Нијансата ми е таман, долготрајна е сенката, башка многу споро се троши. А и 150 денари е, живо џабе е Единствено имам замерка за четкичката, некако премногу е тврда. Јас друга си користам. И замерка за тоа што кај нас има само една нијанса, па немаш избор да бираш ако не ти одговара. На интернет имам гледано повеќе нијанси.
Уф, тешко Оваа нијанса кај нас е soft brown, deep brown можеби би ти одговарала. Не знам што обично користиш за пополнување на веѓите, ама ѕирни reviews на интернет, има слики пред и потоа, веројатно тоа ќе ти помогне да се одлучиш
da ne naracalm nekoj od vas ovoj spej za teloo od portokal kakov e nekoj zbor za nego? plissss kazete :/
jas go naracav i go cekam da stigne vo cetvrtok kavka e cetkata ja naracav vo cetrtok kje stigne nekoj zbo za nea kako ste zadovolni od maskata za kosa od bademi i avokado dali e dobra ako nekoj ja koristel neka pise posto neznam dali da ja zemam od k 9 2015 http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201509 na 162 strrana kje gi naracam samponot od badem i avokado,i kajsija i sea i maskata
Јас го порачав и вчера ми стигна Преубаво мириса, прекрасен Можеби еден од најубавите кои сум ги имала досега
Ги имам и двете и задоволна сум. Чешалот е многу убав. Маската се користи на мокра/влажна коса (пишува и на сува но не препорачала затоа што е течна воедно и мрсна и може косата како мрсна да изгледа, затоа строго на мокра коса) и убаво мириса а и ја омекнува косата.