Ѓи има некој парфемите Celebre и Secret Fantasy Midnight и убаво ли мирисаaт и дали се трајни? Бидејќи сакав во иднина некој од овие да си нарачам Фала однапред
jas site maski gii korisam na mokra kosa mi se svigja toa sto ja omeknuva kosata i ubavo mirisa eve vi link od k9 pa naracuvajte i bidete ubavi leka nok http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201509
Обратно - прво восокот, па бојата. Восокот ти е за да ги фиксираш веѓите, зашто некои имаат бушави веѓи, па со восокот ги доведуваш во ред Ако го чуваш кутичето можеш да го исечеш, од внатрешната страна има упатство за употреба. @buba4e89 знам дека ја нема таа нијанса кај нас, ни светлите нијанси ги нема. Ти ја спомнав deep brown нијансата чисто за да видиш рецензии на интернет и да ја споредиш со soft brown, зашто таа е малку посветла.
Го има некој парфемот Spotlight и дали убаво мириса? Го има сега во брошура 9 за 499 ден па се мислам дали да си го нарачам
Имам нормална до сува кожа па сакам да си ја нарачам кремата за лице од линијата Avoncare од матична млеч Дали некој ја користел и како бил задоволен?
Јас го имам и сум задоволна, го освежува многу лицето и го чисти остатокот од шминката. Е сега за тие пари не очекувајте дека чуда ќе направи ама задоволително е.
Jas gi imam ovie i sum prezadovolna,gi stavam posle mienje na kosa i uste ednas posle feniranje ili peglanje
Ова не го препорачувам на никого, ми излезе страшна инфекција , голема беше можниоста да останам со лузни , ама добро помина....
Да чоколадното... јас завршив со приоритетен упат на дерматологија од пилингов, најверојатно ми е многу нежна кожата... а што е најтрагично си купив 3 такви затоа што беа на попуст и на крај ги фрлив.
и јас немам никаков проблем прекрасе е а колку пати се бањаш со него ? Гелови од SENSES нема д 400 мл, ако мислиш на тие од 500мл се 169 ден, од 700 мл само машкиот го идов ии е 259 ден а тие од 250 мл се по 79 ден