Можам да ти кажам за селебре дека е многу убав и доволно трае со оглед на тоа дека е тоалетна вода. Сега за лето е супер.
Дали сте задоволни од овој светкав лосион за тело? навистина светка(дава сјај или така е само напишано) ?
За оваа тоалетна вода можам само да ти кажаме дека за нас преставниците ќе биде за 25 ден така да да ја чекаш
Некој ја има брошура 10, и дали знае дали ќе ги има балсамите за усни од линијата avoncare и колку ќе чинат исто така и Celebre? Фала однапред
Многу поголем ефект ќе имаш доколку ги ставиш на мокра коса. Испробано Незнам зошто ама ми се има завртено во глава дека штитат од топлина. Баш ќе барам да видам дали сум во право. Едит: Регенерација на косата со течен кератин, заштита од сонце со УВ филтер и од сушење со фен, со негувачки состојки. Не се плакне, за честа употреба.(ова го најдов на страната на Авон).
KATASTROFAAAAAA DENES MI DOJDE PORACKA OD AVON OD 8 K I MESTO SPREJ OD PORTOKAL MI PRATIE SPREJ OD JASMIN
Ја нарачав последната нијанса. Многу убаво стои на девојки со црна коса и среден тен. http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/eyes/p/2377-0
ali kako mozele poracano bese od portokal a da pratat zamena od jasmin bog da cuva ako ne mi pratat od portoka drugata nedela kje gi tuzam
Нема потреба безпотребно да се нервираш ако си преставник напиши еден формулар врати го производот парите ќе ти бидат вратени или пак, ако си го порачла од друг преставник ќе и кажеш дека е погрешен производот и дека сакаш таков и она е должна да ти го зеде производот да направи формулар и да го врати со следната нејзина порачка ќе го добиеш бараниот производ
Де па ти ај и адвокат земи си Згрешиле голема работа.Врати им го назад и готово или продај го.Не е нешто скапо верувам.Не се потресувај за вакви раб,се случуваат често.