Девојки,знаете ли дали во следниот каталог ќе ја има ташната што излезе пред 2 каталози мислам,крем со дупчиња и се собира горе(незнам како се вика,затоа вака прашувам) ? Ако знае некоја од вас нека ми каже и цена. Благодарам однапред,пријатен ден.
Е значи многу се изнервирав. Порачав, од брошурата бр.8 мислам дека беше, преносен полнач за мобилен телефон, за после една недела да ми кажат дека го нема и нема да можам да го добијам. А баш мислев дека најдов совршен подарок... Дали жената по која порачав згрешила нешто? Мене не ми е јасно зошто нешто што е во брошурата го нема за порачување, па дури и не ми кажа веднаш, за да можам да планирам друго нешто, туку чекаше да стигне се, па да бде сигурна валјда. Ве молам да ми кажете и дали некоја од вас кои работите со Авон извршил порачка на овој полнач?
@khaleesi1 Се што има во брошурата го има на залиха додека истите залихи не се потрошат, особено некозметичките производи кои Македонија од Романија ги добива во ограничен број, достапни се максимум 10-12 дена од почетокот на каталогот, при крајот веќе ги нема, зборам од најчести искуства и примери. Жената по која си порачала згрешила што веднаш не те информирала затоа што секој претставник при правење на порачката има увид дали одредениот производ го има или го нема на залиха, не морала да чека да стигне пакетот. Тешко дека баш полначов некој го има купено за сопствени залихи ама ќе прашам по соработниците во канцеларија па ако го има некој ќе ти пишам веднаш, за кога ти треба?
Мене ми се има случено да не ме известат дека го нема производот, туку тоа да го пишува тек на фактурата кога ќе пристине...
Фактурата ја имаш максимум 8-10 часа по правењето на порачката на твојот авон профил и истата можеш да ја симнеш/следиш онлајн така што можеш да си проверуваш и пред да ти стигне дома. Инаку ако производот го немало 100% ти се појавило црвено семафорче од страна (значи го нема во моментов ама ќе ти го испратат во една од следните 3 кампањи, а доколку тоа се одложи имаш право истиот да го откажеш кај својот координатор) или сиво топче (кое значи го нема и нема да го има на залиха). Нема шанси да стоело зелено за достапно, а на фактурата да ти го пишале во недостиг.
Разбирам како идат работите со тоа, така да сето тоа што веќе ми го наведе да беше така ќе го забележев. Напротив, пишуваше дека го има и не дојде во кутијата, и на фактурата пишуваше не порачувајте..
Ти благодарам @CHANEL05 А во следниот да ми каже некој колку се Color trend lip stix и геловите за интимна нега ? Благодарам повторно однапред.
Ти благодарам за одговорот, те молам прашај ако можеш, мене ми треба за една недела најдоцна, значи роденденот е на 28, ама јас да го имам најдоцна до 27јуни.. ако го има некој ќе ми завршиш голема работа *
http://avonshop.co.uk/product/hairc...nt-moroccan-argan-oil-leave-in-treatment.html вакво серум-масло порачала мајка ми и сега имам едно прашање околу употребата Дали откако ќе ја измијам косата можам да го ставам директно на скалпот или само онака на косата колку да и даде сјај и малку живост ? инаку преубаво мириса
Никако на скалпот немој да го нанесуваш, екстремно ќе си ја измрсиш косата! Нанесувај го само на врвовите од косата, сакаш на сува, сакаш на мокра
da prasam dali go koristel nekoj samponot i maskata za od bademi i avokado i posle kakvi se kakva e posle kosata ima li efekt i koj e podobar od ovie faala odnapred
@resenska, сите од шампончињата кои ги ги постирала се супер, кој и да го порачаш нема да згрешиш но (според мене) најубав е тој со ѓумбир и манго
Дали некој знае колку ќе бидат парфемчињата Пур Бланка и Little red dress во следниот каталог? Дали во него ќе го има Little pink dress? И дали некој од овие имате користено и како сте задоволни, како мирисаат? Фала однапред
@Glory123 Во кампања 9 (16.06-06.07) пур бланка 499 ден. ЛРД е во комбинација со други парфеми купи 2 за 1199 ден. ЛПД не го забележувам, ако го има, некој нека ме корегира. Во кампања 10 (07.07-27.07) пур бланка 359 ден. ЛРД 799 ден. ЛПД 799 ден.
Јас го користам шампонот со ѓумбир и манго. Слободно можам да кажам дека е одличен. Имам остра виткана коса и овој шампон супер си ја врши работата. Ја омекнува, смирува и ги дефинира локните. Мирисот е многу пријатен. Поекономичен шампон здравје...
@littleflower А дали добро мириса белиот Pur blanca и розевиот, дали се трајни? И дали го има само белиот пур бланка? Фала