Нема гајле Белиот го има во 9ката, а во 10ката и белиот и синиот и розевиот и виолетовиот. Белиот мириса како на чисто, на сапун, на прашок-тазе испрано, на свежо... А розевиот е малку поцветен, ама сите од пур бланка се свежи и според мене не се тешки, а се прилично трајни.
Белиот е фантазија, јас го имав доста е трае ама за во пролет, за во лето не баш. Бидејќи е јак мирис. За во лето барај нешто понежно.
Јас ја користам камената пудра од color trend и сум многу задоволна, многу ми одговара на тенот и не е таква да ти го прави лицето како камен. За разлика од течните пудри на color trend камената им е супер.
Си ја нарачав кремава: https://www.google.com/search?q=avo...tter-face-cream-reviews%2Freviews.htm;500;500, па сакам да прашам дали некој ја користел, како мириса, дали доволно хидрира и дали бил задоволен? Фала
Јас го имам розевиот pur blanca и морам да го пофалам, барем мене преубаво ми мириса. За трајност трае до неколку часа, 4-5 часа можеби. Ама сепак преубав е за овој период нема да згрешиш. Ja имам и оваа кремичка, убава е ама само првите 5 минути после како ништо да не си ставила на лицето. Ако веќе порачуваш крема за лице би ти препорачала од avon naturals, ги има во секој каталог па би требало и во овој. Јас го користам од праска и памук и ми е многу подобар во споредба со овој од какао. Го освежува лицето. Ете вакво исто е моето, го има пак ама поразлично им е пакувањето мислам.
Сега јас да ве прашам. Има ли некој користено некој од овие маскари? Која е подобра? Да не ги лепат трепките?
Жолтата ја немам пробано, ама плавата мене ми се растече. Ја имав само четчето беше многу големо, не ги слепуваше трепките како чешле е, ама мана е што е растечена многу и брзо се суши.
bev bred 1 sat vo avon i naracav 3 mleka za telo naturals i 2 sjaja za ispaknuvanje usni i kupiv 2 spreja za telo natual im gi razdeliv na tie sto mi poracaaa a vo minatiiot katalog naracav sprej za telo od portokal i po greska pratile od jasmin i potpolnivme formular go vrativme i stigna ovoj od portokal dali vie sto go imate dali vi mirisa mnogu nezno?
Дали некој ѓи користел парфемите Secret Fantasy Midnight, Little gold dress, Little pink / red dress, како мирисаат и дали се доволно трајни? Фала однапред