Јас го имам little gold dress мене барем ми е убав, пријатен и долготраен. Од другарка добив коментар дека мирисал на расипана банана. Така да зависи какви парфеми ти се допаѓаат, иако е овој малку тежок и повеќе би рекла за зимски период.
Јас ги имам користено и двете маскари, првата е за издолжување, а super shock маскарите сите ми се супер, ги прават трепките погусти и подолги, не се слепуваат и мене баш ми одговараат сите што се од таа линија.
Јас ја имам потемната нијанса на камената пудра на color trend и дека ми е комбинирана кожата ми одговара , покрива и некако пријатно ми мириса и ја користам само во летен период.
@delevingne jas go imam koristeno mene mi bese mnogu ubav, ne emnogu dobar za contour ama ubavo go osvezhuva liceto. Inaku kaj mene na blog imam recenzija za avon bazata eve link http://rosee96.blogspot.com/2015/06/avon-eyeshadow-base-review.html
@delevingne zavisno kako go sakas ovoj malce ima portokalov podon, a za konturi treba so poladen poton. E sega jas i za konturi go koristev zatoa sto mi se dopagjashe kako mi stoi. Probaj go
dali imate problemi so avon so tie sto vi naracuvat nsto dali se predomisluvat dali vi plakjat odnarede ili koga lkje im dadete proizvodot?
Па работам со сигурни луѓе и обично пред да праќам порачки ги прашувам дали се сигурни. Ако за некого знам дека е несериозен и нестабилен ич не му ни праќам порачки. А пари имам само една другарка за која се случува доста често да ми даде пари однапред да не ги потрошела, а за другите им кажам рок до кога да платат. На тие што сум поблиска не им барам веднаш пари.
ko k 11 moze li nekoj da mi slika sprejovi za telo od naturals, samponite od naturals za kosa od 250 ml,