Освен кремчиња за лице, сјајчиња, парфеми, лакови, и лосиони за лице друго немам порачано. Мене лосионите ми помагаат, а на мајка ми не и помагаат, не е до квалитетот, до типот на кожа е.
Дали некоја ја пробала оваа маска? Да пише некое зборче, зашто планирам да ја земам. Највеќе ме интересира дали мирисот е интензивен и дали се чувствува после миењето на косата.
Прекрасен е,во смисла што ја подигнува косата и и дава цврстина и волумен преку цел ден,јас го користам задоволна сум.
Еден од најубавите машки парфеми од Авон преубаво мириса и траен е, имам подарено на татко ми и на дечко ми задоволни се од него. Прекрасен е Оваа маска е нова во каталогот 15 што почнува од 19.10 така да уште никој ја нема земено. Порачај си ја па види дали ќе ти одговара
Ги купив новите креми А-Ф33 па ке ви кажам дали има резултати за 30 дена. Многу јака реклама маваат на SkyUK, наводно 100% од испитаничките се задоволни што до сега се нема случено за ниту еден крем или шампон. We shall see.... http://www.avon.uk.com/PRSuite/anewaf33.page#.UIFjV2_MgbA
Го користел некој лосионов 3во1? Како сте задоволни? Го има во новиот каталог на попуст за 150 ден. па сакав да пробам. Некој?
Лосионот јас го иамам,но не го користам често,зошто не сакам да ја оптеретувам кожата со многу срдства,доволно е обична вода,а инаку добар е,ја чисти и негува убаво кожата ја прави мека и сјајна(не масна,туку оној природен сјај),предобар е,па пробај го,ти го препорачувам.
Oвој добар е ? го порачав комплет со лосион мислам дека беше и нешто друго само незнам дали трае и дали е вреден за парите.
Вреди за парите, парфемот е долготраен, но моја забелешка е што ми е премногу јак, тежок мирис, но секој си има различен вкус.
За траен - не може баш нешто посебно да се каже, затоа што е тоалетна вода, а не парфем. Ама мене ми е омилен од машките `парфеми` од Авон.