за лаковите и јас имам да се пожалам оти си купив од новите magic effects и одма се лупе -значи купување никако лак од авон
od maskarite super sok e podobra ja koristam odamna i pre zadovolna sum za kremovite ne gi koristam tie a lakovite od avon se predobri
@CirezD @delevingne @magic.girl i drugite zacleneti feminki vo avon sakam resena sum i zagreana sakam da se zaclenam vo avon ve molam mozete li da mi go objasnite cel procel pisete mi vo inboks ili tuka fala vi odnapred
moze li nekoj da mi gi slika stranite od k 10 8 i 9, 12 i 13, 14 i 15, 22 i 23, 24 i 25, 29, 31, 40 i 41, 48 i 49, 88, 107 116 i 117, 144 i 145, 166 i 167 fala odnapred
@gumicka, супер шок маскарите се одлични! Да се разбереме, не даваат ефект на вештачки трепки но даваат сосем солиден волумен, не прават грутчиња и не ги слепуваат трепките. Исто така, маскарата е лесна за вадење, доволно е само да поминеш со влажно марамче. Што се однесува до гел финиш лаковите, ОДЛИЧНИ СЕ!!!! Јас го имам Lavander Sky, за целосна покривност доволно беше да нанесам само еден слој и можам да ти кажам дека ми стоеше недела дена (се додека не ми досади) ниту се излупи, ниту пукна некаде, дефинитивно еден од најквалитетните лакови кои сум ги користела досега, ако не и најквалитетен. Со душа го чекам наредниот каталог за да ги порачам Iceberg White, Fabulous и Very Berry
moze li nekoj da mi gi slika stranite od k 10 8 i 9, 12 i 13, 14 i 15, 22 i 23, 24 i 25, 29, 31, 40 i 41, 48 i 49, 88, 107 116 i 117, 144 i 145, 166 i 167 fala odnapred
Пробај ги ке закачам слики кога ке можам да видиш иако не ми се добри сликите и не се познават баш ..нп
Чикас кој го има ова нека пишее какво е дали го биваа и онаа другото во следниот каталог на првата страна што е со оваа за 100 ден.
Ova mi stigna deneeeess. T.e stignato e od porano ama jas denes go dobiv nemozev da si go zemam kaj drugarka mi od obvrski
Ова моливче го има мајками, па јас си го позајмувам некогаш. Ми се допаѓа проѕирното или белото моливче убава боја остава, а црното незнам не сум го пробала.
Lavander Sky е незаменлив! И dazle pink или така некако беше, е одлична нијанса, трае и не се лупи, тие два од неколкуте пробани се најтрајни, особено лавандер, како што кажа, недела дена и сама го вадам Сега како што се 79 денари, леле леле