Ај кој има поголемо искуство со парфемите и тоалетните води, да ми препорача од овие сите, кој е најубав!
А воедно сакам да прашам оваа од 339 маскарава вреди ли за паритее, дали е добра? А исто така и оваа Luxe.. Некој со искуство, да ми каже ?
@blady Celebre и Gold Dress од сите овие мене ми се најокеј, додека за маскарите со ниедна нема да згрешиш.. За Luxe прво бев многу голем скептик ама сега ја користам постојано, преубава е. Мега ефектс е исто супер маскара, нијанса полесна структурно, ги живнува трепките
http://www.amazon.co.uk/Avon-Advance-Techniques-Strengthen-Treatment/dp/B00NGHBW7E ova kako se koristi
За литл голд дрес да ти кажам дека јас го имам, ако ти се допаѓаат понежни парфеми не би ти го препорачала. Убав е и траен, ама мириса јако и остро некако. Го имам црвениот passion dance и можам да го пофалам дека е многу убав, еден од поубавоте парфеми што сум го користела. Прекрасен мирис, нема да згрешиш. Го имам спрејчето на celebre, па затоа знам дека преубаво мириса, а за трајноста на парфемот неможам да коментирам. A во врска со спрејовите и ласиони, го имам little black dress и не трае повеќе од еден саат. (зборувам за спрејчето)
@blady Secret Fantasy двата се трајни , Passion Dance исто така , Celebre и така и така , од втората слика тие левоо сите се убави и ептен трајни 3'те 400 ден. Голг дресот мн.слатко мириса траен е и тој.
Passion Dance го имам пробано и многу ми е јак, има специфичен мирис. Другите од сликата не сум ги пробала. Мене ме интересира дали ги имате пробано овие и какви се во трајноста? Само жолтиот има да се помириса и ми се допаѓа, ако ги имате помирисано и другите споделете
Жолтиот е уникат од сите парфеми од Авон ,, нема утка со негоо .. обавезно го порачај. Трајноста му е на алишта до следно перење.
Бидејќи има еден куп моливчиња на авон. Го нарачав и пробав тоа самоостречкото моливче.Јас зема најтемната нијанса на плаво и можам да кажам дека не е погодно за на лето, се размачкува. Но бојата преубаво стои.
исто така јас би ти препорачала ако си преставник да порачаш мостри а ако не си тогаш побарај од преставникот од кој порачуваш да ти даде мостра да ги мириснеш и сама да си одбереш
Го нарачав ова за коса, се надевам дека ќе биде добро. Инаку цело време го користам овој третман и многу ми се погоди. Купувам еднаш а го користам цела година скоро. Инаку би сакала да сменам малку.
вакво масло од арган добив на поклон и сега го ставам само после миење на косата ....инаку на нет читав дека дневно се ставало по една пумпица.Ти како го користиш?на коренот се става ли ова?(оти во еден каталог прочитав дека ја потхранувало косата од коренот до врвовите )
Јас првиот го имам. Не е како оргинал парфемот во каталог. Парфемот го обожавам и ми трае и по два дена. ( Имам навика по дома да си ја прскам маичката и да уживам во мирисот, да не помисли некој дека не сум се бањала 2 дена ). Овој првиот го купив мислејќи дека е поефтина варијанта од парфемот, ама воопшто не мириса исто, трае многу помалку. Незнам дали ветрее брзо, неможам да оценам, нешто појак е од спрејчињата овошни, ама подобро земи си парфем. LBT, LGT, Passion Dance и сличните парфеми траат мн повеќе од овој - сепак е ова спреј.
Little gold dress го земав скоро и го обожавам. @eloves Бидејќи рече дека Celebre си го користела, заклучив дека сакаш понежни парфеми. Pur Blanca розевата и белата ќе ти се допаднат многу. И Femme би требало. Тие се понежни. А Little black dress, Little Gold dress, Little red dress, Incandence, Premier Luxe, Luck се доста појаки. Особено последниве два. Исто и Today Tommorow Alwas, сите парфеми од колекцијата се јаки и доста траат. Ми се чини дека се највалитетни од целиот каталог. Се надевам помогнав. Доста од парфемите ми поминале низ рака, слободно прашувајте.