Срцкаа а ти кој би ми го препорачала сега за лето, некој шо трае нормално и да биде нежен ама не премногуу..
Incandence ми е омилен за лето, ме потсеќа на сонце, на убаво. Трае. И Little Gold dress ( само во авон го има ) мене ми е летен и убав, сега си го користам. Тие два. Мислам нема да згрешиш со било кој од нив два. И Pur Blanca се убави исто, не се мислам во понудата. Ама розевиот е посебно убав, цветен, полесен од овие два горе.
Само на Авон се срцка, ги нема во парфемерии. Ама би требало да се изложени во канцеларијата на Авон ако сакаш да ги видиш и мириснеш.
Памтите Трафик кај беше продавницата за чевли? Во таа иста зграда, десно по уличката, на самата зграда има 2 пролази, во вториот пролаз, на прв спрат, во стан бр.2. На домофон ќе поѕвоните, ќе ви отворат и ќе си кажете зашто сте пошле. Ќе ве остават да разгледате без проблем. Има и една канцеларија кај Универзална, ама таму не сум била. Ако ни објасни некој каде е и мене ќе ми заврши работа.
Јас ставам по малку на рака и потоа на коса, но прво ќе ја засушам малку косата, а потоа ќе ставам и ја фенирам. Инаку многу е убаво и убаво мириса со денови. Се става на цела коса по малку.
Во право си. Го имам пур бланка розевата и многу е убав. Сакам такви нежни и пријатни парфеми. Литл голд дрес барем мене ми е некако јак и тежок, ама сепак се е до вкус.
Девојки го има ли некоја карминот на Color Trend - Neon orchid ? Бојата ми изгледа преубаво само ме интересира колку е пигментиран бидејќи го имав светлиот розев и беше онака како сјајно розев како да сум ставила лабело а не кармин, ако е онака убаво темно лилав сакам да си го порачам
Го немам користено ама го имам видено како изгледа, и за некој маскембал би бил добар. Темно лилјакови нијанси имаш преубави во каталогот, може се малку поскапи ама и подолготрајни. 11 каталог не ми е дома, ама затоа го имам 12 моментално кај мене. Тој доаѓа некаде за септември месец да се порачува имаш на последните 2-3 страни за 149 денари многу подобри нијанси на кармин а и гарантирам подолготрајни.
@MayDiamonds Јас го купив, очекував да е потемен. (на сликите земи во предвид дека и светлото малце ја влошува нијансата односно ја прави посветла додатно) Не ми е по мерак, ама па пробав со темно бордо да го измешам и дава солиден изглед на она недефинирано бордо-виолетово. Сепак ако ти е за виолетова нијанса има и подобри во Авон, а не волку светли.
Дали знаете некој добар светло розев кармен од Авон што би ми го препорачале ако веќе го имате користено?
Pink Doll на Color Trend; Def-Plum од Кармин за смела боја; Matte Fuchsia од Луксузен кармин Ultra Color Сите се убави розеви нијанси, првиот на колор тренд е силна впечатлива боја
Сите ги има во тековниов каталог, ултра колор се 229, кармин за смела боја 199, а тој на колор тренд 109