kolku se samo ostreckite molivcinja na pocetni te straani se srej za telo celebre 3d sjajot za usni za ispaknuvanje i http://prntscr.com/7sqtex ako moze kazi mi ceni fala odnapred poz
Самоостречките моливчиња за усни се 119 денари. Самоостречките моливчиња за очи се исто така 119 денари. Спрејот за тело celebre е 169 денари, а парфемот 399. Сјајот за испакнување на усни неможев да го најдам, на која страна е? Спрејчињата се 2 за 229 ако земеш, третото е бесплатно. Ролоните се по 79, а комплетот е 449 денари.
Девојки можам ли некаде да го разгледам летокот кој доаѓа со каталогот? Барав на нивниот сајт, ама го нема.
ок супер...а вошто пари се пишувани цениве во каталогов? за да знам од прилика да пресметам ...фала ви
Ај инфо за овој производ. Пишува нијансирачки крем. Дали е како ББ крема, дали е како пудра или е обична безбојна крема . За првото она високото зборувам тубата не за кремата. И за оовој новитет дали се исплаќа да се земе го има ли некој користено?
^Третманов мене искрено добро ми изгледа и баш сакам да го порачам. Јас мислам дека се исплати зошто и не е многу скап,а сличен на овој што е за сјај и зајакнување во претходната кампања што беше,ми е супер,го користам и сум презадовлна.Така да мислам дека се исплати.
@ocicka2014 Налик ББ крема, израмнува тен, одговара за секаков тен и тип на кожа, јас имам многу задоволни клиенти од истата, стварно е многу добра. Имам колешка што и на раце ја користи поради нерамномерен тен и и' помага