Не ви препорачувам да ја земате портокаловата маскара....после некое време се вади она црното гумче внатре што е и ке треба да ја фрлите полна...ок си е све друго многу убаво ги прави трепките..ама џабе е кога не можиш да ја користиш подолго време...иначе за оваа правам муабет...
Нема врска така ти се погодила. Јас ја имам веќе една година, маскарата не е ни исушена, а ја користев секојдневно за во школо, и плус не е ни потрошена. Најубава маскара што сум ја користела сега за сега.
И јас си реков дека така се има погодено...уште 2 купив...и тие исто така напраја...и појке од нив не купвам..а преубај се да...не велам дека не се...ама кога ке падни гумчето..све е упало у води...
Некогаш за маскариве зависи и каква среќа имаш Ја користев Super Shock долго време, додека не ми стигна една сува.. Потоа се префрлив на Mega Effects истото ми се случи. 3 пакувања се во ред, после тоа едно суво. Сега не ми се даваат парите за џабе. Big Darling исто.
Super Shock ми се покажа како добра маскара до сега немам начекано сува ...и фала богу за тоа хехе, ама и онаа Big Darling ми се погодила супер...хехехе...зависи сеа кој како ќе налета..
Кога сме кај маскарите од Авон, Big Daring нема подобра, сите ги имам пробано и жолтата и портокалевата и Drama Queen, Но ни една не си можи со оваа. Ако сте за маскара купвање, порачвање, ич не се думајте, предобра е и вреди за парите
Мене мн ми се рони маскарата. Тоа дека трепките ги прави убави нема збор. Ама страшно мн се рони бре луѓе.
За мене најдобра авон маскара е Luxe, веднаш после неа big&daring, посебно па новава big&false. Од Aero сум презадоволна, но многу бргу се суши. Портокаловата infinitize е убава, но овие многу подобар ефект ми даваат. Supershock никогаш не ми била омилена. А на mega effects најголема предност и е поинаквата четка, иако маскарата ми е просечна. @eloves Да, земај ја без размислување
same here..... се рони и ми ги прави грудки на трепките. Ја земав оти тука ја испофаливте ама разочарана сум.
Вчера конечно ги зедов нарачаните производи. И очекував од третманот за коса помала грамажа, кога ми дојде поголемо се изненадив. Инаку го пробал некој? Од мароканското масло сум задоволна купувам еднаш годишно толку и ми трае.
Хахахаххахахха лелеее, се шминкам јас така фино, доаѓа ред на маскатата и се вади четката со гумата Не ми се веруваше жими се. Си мислам сега најверојатно го заслужив ова зошто ја бранев на фемина. Оффффф, и сега што Ма да со чупалица го извадив тоа и го вратив, па сега кога ја вадам четката мора да го држам гумичето со чупалицата, ама ајде се уште функционира ок.
Го порачав today парфемот.Најдобар парфем ми е од сите на Авон. Го нарачав и ова Мислите врши работа или слабо?
Сакам да се зачленам на Авон, ама имам некои проблеми со регистрацијата, дали имал некој сличен проблем ?