Дали некоја го користела овој лосион за тело со алое? Ме интересира само дали има лесна формула, останатото некако мислам дека ќе ми се допадне, обожавам неутрални мириси.
Ја имам кремата за лице, претпоставувам дека мириса убаво како неа, но да не е премногу тежок и мрсен лосионов?
Јас го имам гелот за миенје лице , не сум го имала лосионот затоа ти пишав само за мирисот , сигурно исто мирисаат сите производи од таа колекција , мене гелот баш ми се допаѓа.
И мене ми се допаѓа гелот. Најверојатно ќе го земам, многу е добра понудата за да се мислам премногу. Фала ти.
Мишела земи го лосионот нема воопшто да се покаеш Им ги имам сите од оваа линија користено и предобри се во секоја смисла!! Многу хидрираат, омекнуваат и што е најважно кожата после тоа долго е мазна и мека. Вредат многу за парите , јас последниве месеци само овие лосиончиња ги користам Пиши како си задоволна ако го порачуваш
Ако сака некој да нарача некој производ од авон, или сам да нарачува и да добива попусти нека ми пише
имам на залиха една нутра ефект крема од сините погодна за сите воздрасти, хидрира со 3Ф 15. Цена 250 ден