Мислев дека можеш да го порачаш било кој производ доколку е достапен на залиха, немора да го има во тековниот каталог. од oriflame имам порачувано така, затоа мислев така... rare pearls се одлучив сега
Нема да згрешиш иако има потежок мирис како за зимно време , јас летово не се одделив од него нај убав ми е и најтраен Првите 2-3 пати кога ке се прснеш додека се навикнеш може нема да ти се допаѓа ама после омилен ке ти е . Се надевам. Кај прочита дека го има на залиха на нет или ? Епа мора да го има во каталогот.
Го нема во овој каталог, ама ќе го почекам во следниот, пишува дека ќе биде го има и тоа во раскошно пакување како и да е, фала ти винтерке
Ти зачленета си или ? Ако си го има во нето понудата на интернет , 460 мислам дека беше. Ако не си од таа што ке порачуваш прашај ја дали ке ти го даде за 550 , 100 ке има за неа ем тебе поевтино ке ти е.Нп уживај
Дали имате користено од фарбите на Авон и како сте задоволни? И дали знаете дали може да се зачлени во авон но онака да си порачуваш за себе, кога сакаш, колку сакаш без ограничувања и достигнување на некоја морална сума? На пример дури да чекам некој друг да ми порача и достави, сама да си го правам тоа. Знаете ли ??
Мораш да имаш секој каталог кој трае 20-21 ден. над 1500 порачки, инаку ке доплатиш 150 денари.Ако сакаш секој каталог над 1500 ден. да правиш слободно можеш.И ти ке чекаш да ти се достави и додека порачиш нема за 1 ден да ти стигнат.
Девојки, ја нарачав оваа подлога за сенка ама онака на слепо, никогаш ја немам користено а вака убаво ми изгледа и беше на попуст мислам. Кажете дали сте ја користеле и дали е убава, ако не да ја откажам со време Фалааа
Подлогата е одлична, еден од најдобрите производи на Avon, а богами и меѓу поомилените парчиња шминки ми е општо. Со многу мала количина нанесена, го израмнува тенот на очните капаци (може да се користи и само подлогава, без ништо друго, им дава свежина на очите) и најважно од се, го одржува остатокот од шминката на место, да не се разлее (сенка, моливче, туш). Исто така, малце го зголемува и интензитетот на шминката, пример бојата на сенката или моливчето. Башка, трае претерано многу, јас редовно ја користам веќе 5-6 месеци, а не сум ја потрошила ни третина. Само внимавај да не ти падне (бидејќи тежи некако), може да се скрши, мене 2 пати ми падна, малце капакот се скрши од страна, чудо како не се распука стаклото.
@Kukla994 одлична е јас ја користам од ко излезе, сега при крај ми е, се подсуши ама ставив малку крем за лице внатре и пак си функционира. И малку се става, од почеток дури научив не можев убаво да ја размачкам, се собираше. Ќе ја порачам и јас повторно.
@MissChievous Aaa ti blagodaram sto mi objasni vaka ubavo. Devojki vi blagodaram na site, ubavo sto si prasav 's A be znam jas sto biram
Iskreno neznam tocno. Na popust znam bese I 120 li e ili 150 vrska nemam. Naracuvavme so drugarkite tie I sprejot go naracaa ama jas nemam potreba a ubavo e da se naraca I toj e na popust I e dosta dobar. Ako uspeam da vidam kolku e ke vi pisam Разгледувам на нет ама изгледа нее излезен овој каталог уште..ај ке видам другарка ми ке ја прашам од кај го ископа таа предвреме.
Го има ли користено некоj балсамот за усни со путер од какао,па како сте задоволни ? Се мислам дали да си го порачам