Порачај си го, има преубав мирис и е доста хидрантен. Не се лепи и повеќе време ти се хидрирани усните.
Прво поубаво мирисаше , сега кога помина малку време некако мирисот му станува неубав.Подобро порачај го онаа од ванила ем поубав мирис е погусто е додека ова е потечно.
Ахам, било како. Иначе 130 била а од колку е на попуст незнам. Спрејот е тука и на сликата погоре и тој беше тука негде со цената а е за од кога ке се нашминкаш да нанесиш и да не ти се размачкува шминката. @Winter Lady
Многу потрајна ја прави ..а и фиксаторот убав ми се погоди ...а подлогата аку изгледа малку потемно кога ќе се нанеси на оци не се ни познава
Сакам да ја пофалам новата Big&False маскара, презадоволна сум. Со полесна текстура од big&daring, полесно се вади, дефинира и дефинитивно издолжува. Четката е налик онаа на daring само не толку свиена, веќе неколку пати ја нанесувам и стварно ми е супер, ако некоја ја порачува, воопшто да не се мислите
Еве една рецензија за кармините Ultra Color Indulgence плус слика од нијансите http://rosee96.blogspot.com/2015/08/avon-ultra-colour-indulgence-review.html
Девојки ја користи ли некој BB кремата на Solutions, имам прилично светла кожа на лицето па сакам да ја порачам light нијансата ама си викам да не е ептен бледа ?
@eloves Јас сум користела маскара на colortrend и не ми се свиѓа воопшто и не ти препорачувам да ја земеш. единствено нешто што ми се свиѓа на colortrend се кармните имаат многу убава боја и траат доста време
Девојки го има пробано некоја од вас самопотемнувачкиот лосион и дали дава некаков резултат, го меркам подолго време
Od avon gi potacuvam ponekogas gelovite za tusiranje,kremite za stapala i imaat parfemi koi stvarno se dobri i mnogu traat.A od dekorativnata kozmetika ne sum mnogu zadovolna
@MayDiamonds Јас го имам користено и многу убава природна боја дава, амаа многу флеки прави така да не би ти го препорачала, сега ја порачав пената затоа што гледав видеа по јутуб повеќе пена користат а и не правела флеки, па би ти препорачала пената да ја пробаш, лосионот или спрејот се џабе потрошени пари.
Баш сега ќе го едитирав постот да прашам и за пената, побарав и јас низ јутуб па гледам дека повеќе ја користат пената.. За 300 денари и не очекувам нешто којзнае што, се мислам дали да ја порачам ама сепак ќе почекам да пишеш импресии
Пената прави мнооогу флеки бидејќи е за моментално потемнување и појака е. Лосионот е многу подобар порано го користев и никогаш не ми правел флеки, а и потемнувањето е постепено.
@kristina.k Лелее баш се пронадевав дека пенава ќе е малце подобра. Инаку правеше пилинг пред да ја нанесеш? Затоа што ако не се отстранат мртвите клетки уште повеќе има шанца за такви флеки. Ајде ќе ја пробам баш кога ке ми стигне и ке пишам импресии, се надевам дека нема да бидам разочарана.
@Rose96 може е индивидуално бидејќи сум многу бела и не се сончам, па поизразена беше бојата, а пилинг правев. Е сега јас ја нанесував како лосионот, а со него добивав постепено боја, а со пената треба многу внимание бидејќи е брз потемнувач. Тогаш немаа наведено во каталогот дека веднаш се добива боја, а на неа пишува назад. Ајде ќе ја пробаш можеби тебе ќе ти е подобра од лосионот.