Јас ја имам скоро година дена и уште имам. Оваа ми е една од најдобрите бази. Многу ми е убава и шминката т.е. сенките седат додека самата решиш да ги избришеш. Абе колку сакаш поти се не мрдаат. Имам уште многу да ја користам, предност ми е што не ми се собира под капаците и по малку се става.
Јас од кармините сум мн.задоволна исто и од камената пудра неверојатна е ја препорачувам секому 10 пати е подобра од Луксот.Течната е онака ај да кажам за тие пари добра.Јас ја имам онаа маскара црната со бело одозгора убава е.Има подобри маскари како онаа портокаловата и winget out. @Rose96 Јас го имам спрејот и не ми прави флеки , само малку мрсно на облеката. @crazylady Не е тоник туку гел за миење лице мила.И пилинг-маската е мн убава го прави мазно лицето и мн.меко.Јас не го најдов во каталогот ако грешам нека ме поправи некој.
http://rosee96.blogspot.com/2015/08/avon-ultra-colour-indulgence-review.html @Rose96 Прекрасни карминчиња, сите убаво ти стојат, посебно последната Honey Flower На која страна се во каталогот, не можам да ги најдам.
А па супер, ете уште една задоволна од подлогата. Фала ти Убаво што ми спомнавте дека се стават по малку. Ви благодарам
koi od ovie e najdobro? http://mojagarderoba.mk/items/kozmetika/252182/bilo-koy-za-100-denari ova od kalinka i ja go imam mi se sviga,ali ovie drugite neznam kakovi se?
@resenska освен калинката и senses спрејот за тело другите работи ги немам користени а за овие два можам да кажам дека се предобри
ova 1 od vanila e prodadena i jas taka ne sakam vanila ,roza sliva vanila mislam deka se grozni , a sprejot je go narcm vo k 13 se mislam za ovoj 1 care
@resenska претпоставувам дека е многу убав барем така мислам бидејки сите производи на care се убави што ги имам користено
od ovoj katalog naracav care mleko za telo od aloe 79 e vo katalog a vo katalog kaj edna sea sto naracav gi dava so popust site proizvodi od avon , za 71 denar e po nabavna cena tolku go plativ go cekam vo pon ili cervrtok da stigne
Веројатно ги нема во тековниот каталог. http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/lips/p/1463-9
Ги имам скоро сите. Првото е многу убаво, прекрасно нежно мириса и со дискрени светки. Второто сега скоро го потрошив убав е хидратантен ама мирисот не се задржува долго на кожата. Третото не сум го користела. Четвртото е исто така со светки и преубав мирис, најдобро е. Петото иако пишува дека е спреј не е, нешто како течна крема е ептен течна има убав мирис ама не за држува воопшто.
ova 2,,3 i4 ne bi gi zemala 6 ja imam se mislam megu sprejot i losionot 1 koj bi zemala ,ali spejot kje go naracam vo k13 a losionot 1 mislam deka kje go zemam
Добро ги прави трепките али по некое време се рони и не е водоотпорна и брзо се суши...за таа цена толку од неа... @scorpias од solutions ја имам користено и многу ме печеше околу очите, можда ми е до кожата ..а другата ја немам користено @resenska Тој лосион е преубав преубаво нежно мириса...има малку светки и и дава некој убав сјај на кожата и плус хидратација...и што е најважно има лесна текстура ..Се надевам помогнав некако
Јас го порачав уште во претходниот каталог кога беше намален, светките се преубави баш онака дискретно гламурозни, ја прави кожата мека и свиленкаста но само едно ме разочара а тоа е мирисот, мене ми мириса како ефтин сапун оние по хотелите што ги даваат Чудно затоа што сум ги пробала скоро сите лосиони на care и сите мирисале убаво особено оној од лубеница што е исто со светки но не знам дали го има сеуште. Но за цената е таман. 3тото е преубаво мириса како нешто благо и слатко слично на ванила, мене ми се допадна.. Крем спрејот Garden of eden е еден од најубавите според мене, долго време го користам и тој и гелот за туширање но за жал бргу се губи миризбата но тоа не е ништо ново.