За solutions bb кремот пишува и во упатството и на тубата дека не се користи околу очи, само на лице. Јас го користам само во мат верзија, добро е за преку ден. Дали ги проба некоја новите кармини како фломастер?
Убави се, ги пробав hot pants, revenge и mauve. Бојата им е одлична, трајноста задоволителна. Ефектот е во ред, даваат дискретен отсјај за визуено "зголемување". Мирисаат преубаво и пријатни се на уста.
dali nekoj ova go probal,kakvo e dali ste zadovolni,preporaki,kometnari,zalbi nesto................... si go poracav pa da prasam kakvo e? 79 den e vo katalogot a so popust e 71 den. isto i ovie gelcinja gi poracav pa de nadevam deka se dobri i se mislev megu zelen caj i cresov cvet i naracav od cresov cvet i ova lossinvce go naracav 79 den e vo katalogot a so popust e 71 den. za sekoe po nekoj kometar
Луѓе,вие што ја имате Big & Daring маскарата,како ја вадите од очите? Мене ептен тешко ми излегува,дури и трепките ми се кинат,а јас шминка стално со Бекутан влажни марамици вадам и не сум имала таков проблем.
Водоотпорна е, затоа тешко излегува. Купи си сретство за вадење на водоотпорна маскара мислам дека во дм има, прашај на темата за сигурно.
Пробај со бадемово масло, @Marossa. Инаку, лосионот за тело со мирис на алое е фантазија за тие пари. Најдобрка зделка ever - 400ml за 80 денари. Ми се допаѓа како мириса - нежно и ненападно, не знам пред колку часа го нанесов по тело, но уште го чувствувам како мириса. Баш ми е драго што ве послушав, фала ви уште еднаш. Не ми се допаѓа тоа што е многу течен, можеби затоа што сум навикната на формулата на Џонсонс бејби лосионот, којзнае. Но, многу е хидратантен, не е водлест и навистина ми се допаѓа. П.С. Ја имала некоја маскарата Infinitize? Ја добив на подарок, не ми е отворена и не можам да најдам некоја добра рецензија на нет. Спојлер: Маскара Вака на прв поглед од слика, четкичката е необична и ми се допаѓа.
Најомилена маскара ми е! Предолги и преубави ми ги прави трепките. Не ги спојува трепките, можеш убаво да ги исчешлаш и лесно се вади според мене.
Многу ме израдува @x.Daisy.x ! Всушност, тоа е таа маскара на која ти се одлепи гумениот дел и за која пишуваше пред некое време или сум измешала брзини? Со душа чекам да ја отворам, само да ја дотрошам виолетовата Maybelline. Ми изгледа дека имаат слични четки.
Јас ја имав маскарата и многу брзо почна да ми се суши и да ми се прават грутки. Подобро земи си некоја друга од Римел или Мејбелин за тие пари на попуст барем нема да ти се исуши за месец два. Не ми остави некој посебен впечаток и тешка ми беше за вадење
@pupi.girl, веќе ја имам маскарата, ми ја подарија. Така да, битно ми е само трепките да изгледаат пристојно, кога ќе се исуши - тогаш. Штом не слепува, одлично.
Да таа е, ама јас ја користам веќе една година, и иако е одлепен некогаш се вади некогаш не, па се уште си ја користам. Не е ни исушена ни ништо. Инаку тоа е делот што ја чисти четката од вишок маскара. Ќе го залепам некако со селотејп, не ми смета тоа премногу. Се надевам нема да ти се извади и тебе. А и да ти се извади после толку долго време мислам дека е good deal. И да знаеш треба некое време додека се навикнеш на четката, може да те боцка на окото ако многу ја доближуваш, прилично и се долги тие, ама кога ќе ја научиш тогаш милина.
Па на лице редев ама од миризбата или од структурата ме печеја и очите...и плус лицето образите тука така се не се 3 метри оддалечени од очите
Го има некој ова користено? Како мириса? Гледам доста намалено на 209 во новиот каталог па се мислам дали да го земам.
Ми правите лиги со лосионот од Алое вера , мене не ми стигна. Ај да ме просветлите , го има ли во следниот каталог, можам ли некако сега да го порачам?