Од оваа кампања има уште 2 дена, исконтактирај некоја од претставничките на форумот, можеби ќе ти заврши работа. Би требало да го има и во наредната, но најверојатно со нова цена.
Што е тоа ? бронзер во прав или ? Јас камената ја имам ептен сум задоволна. @eloves го имам мириснато мн.слатко мириса.
@duffi, и да не успееш сега да го порачаш разликата во цената не е страшна, вообичаено лосиониоте од таа колекција се околу 150 денари
Фала ви девојки . Претпоставувам дека нарачките од оваа кампања се завршени, па затоа и не се обидов да најдам некој друг претставник, ама ете касно ме известија. А баш си пекав по ова, мислам дека има неутрален мирис, идеален за во зима.
mozes na mg da go kupis eve 100 denari e http://mojagarderoba.mk/items/kozmetika/254409/losion-za-telo-so-aloe
jas si go poracav od katallog si go cekam da mi stigne vo k12 bese 79 denari so popust e 71 denar,i rolon poracav za istata cena 79 so popust 71 denar i avon naturals 3 gela za tusirsnje naraacav si cekam da stignat
Zdravo feminki ako mozete provverete dali e izlezen noviot k13 na internet so menuvanje na aadresata kj mene nest nesaka ili ne e iskocen aj provrete ako kaj vas iskaca pratete link
Разгледувај ги каталозите на мк.страна 1.Маска за тело , 2.Масло за тело , 3.Маска за лице , 4.Путер за тело.
Девојки spotlight или litlle gold dress. Да напоменам дека сакам парфеми во стилот на TODAY или свеж со лимон, јасмин мирис
Голд Дрес , на Тудеј сличен е Rare Pearls , а на лимон имаш од спрејчињата со лимон и маргаритка хаха мн.добар за освежување , брат ми секогаш кога ке види дека од тој се прскам се зафркава за маргаритката хаха.А има и спреј од јасмин.
Од моб не ми се отвара мкд страна Сега го добив и јас каталогот и разгледувам.Колекцијава мн свежо мириса .Најверојатно ке го нарачам путерот за тело. Инаку ми дадоа и мини брошура.Лелеее какви ствари има убави. Банкрот е на повидок гледам.
Дафи, пробај да најдеш друг претставник, денес е последниот рок за порачување, можеби ќе ти стигне и јас мојот викендот го порачав, ама денеска се прави порачката, па се надевам дека ќе го има. Инаку во следниот каталог е 159 денари. И во новиот каталог има доста намалени работи, пример фиксаторот за шминка 129 денари (@Rose96 ако не се лажам ти имаше позитивни критики за него, па ете да си имаш во предвид да си го порачаш), пилинг за тело од јагода 109 денари, купки 109 денари, интимен гел и спреј за заштита од топлина исто толку, па парфеми од 30мл perceive, cherish, little black dress, incandessence по 269 денари, евтино, евтино, ама кога ќе направи човек пресметка пак над илјадарка ќе се собере.
Xaxa тоа е женски сме и да ни треба и да не ни треба глупости само збираме.Еден куп имам дома незнам што попрво да користам , само гузва ми прават и ги местам од таму до таму .И маслото е интересно.Фиксаторот е добар , ептен сум изненадена ептен долго стои шминката , само малку ме нервира кога се потиш како светкаво ти го прави лицето.Сега за есен и за зима ептен ке гом биде.
@sesilija Сеси ништо , го испуштив и крајниот рок. Ајде нека биде и 159 не е страшно во однос на милитража. Сега го разгледав каталогот , ова 100тче она 150че и на крај глава боли.