Девојки, дали некоја од вас го има користено парфемот Today Tomorrow Daydream? Доколку да, дали убаво мириса? Тежок или лесен мирис има? Дали трае како Today Tomorrow Always или?
@sesilija Толку многу ми се допадна фиксаторот што си имам во залиха еден не отворен а едниот сега го почнав хахахах
@Mishela Шта речи а не заплакати ... маскарата е повеќе од феноменална најомилената маскара од Авон со најубава четка.Ја имам отворено 5 месеци иако 3 пати сум ставила ни е исушена ни ништо , ставив во саботата трепките ми беа ко вештачки добро и големи ми се.Не е иста четката како на maybeline , подруга е и како што кажа феминката ги расчешлува убаво не ги слепува и не остава грутки.Уште да си ја отвориш и да се пофалиш.Хаха.
Ја има мини брошурата некаде на сајтот или? @joy1 дали знаеш нешто повеќе? Јас не знам што ѝ требаше на другарка ми да ми отвара стари рани со Авон - не дека не ми се допаѓа тоа што стана претставник, туку ми страда заштедата. Се чувствам како пак да имам 16 години и туку душкам низ оние „изгреби и помирисај“ страници. Толку убави работи има во новиов каталог, не знаев од каде да почнам. Кремите за лице 120 денари за 100мл - живо џабе! Патем, кремата за лице со алое и витамин Е е одлична за мојата кожа, ќе си нарачам пак. Одлична понуда има и со онаа маскарата Big&Daring, со втор производ од стр.6-7 за 79 денари. Штета што имам премногу маскари, инаку тоа би бил мојот избор. Еден од многуте. Јас веќе си направив листа порачки од каталогов, како што гледам - нема да боли многу месецов, добро е. Ми останува уште да ја начекам мат ББ-кремата на попуст и оние четирибојните мини-палети со сенки. Се надевам во некоја наредна брошура. Инаку, фала ви на мислењата на за маскарата, очигледно сум добила подарок на место. Кога ќе ја отворам ќе пишам во соодветната тема, во меѓувреме ѝ благодарам на @Winter Lady на деталниот опис.
Winter Lady ти вели повели и друг пат.Еве ти http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/static/campaign/C11/panorama_C12.pdf ,веројатно мисли на оваа joy1.Сенките се супер имам 2 јас нови ми се ама задоволна сум.На слика не се познаваат мн .да ставам од телефонов мој ама у живо се ептен убави.
Неее не мислам на ова. Има мини брошура со накит,пиџами,перики,ташни и што уште не.Нешто како авон бутик.Важи со каталог 13 и 14. @Mishela незнам дали ја има онлајн од моб неможам да отворам.Ке ви ја сликам утре
Дали некој може да ми каже дали во кампања 13 ја има безбојната пудра magyx (не сум баш сигурна за името)? Ја имате ли користено, како сте задоволни? Лицето моментално ми е шарено од сончање, пудра неможам да ставам сакам само да го изедначам тенот. Некој друг предлог освен таа пудра, нешто слично ?
Јас не ти би препорачала да купиш пудра од авон, многу се воденести како кал да ставаш на лицето. Подобро земи си ББ или ЦЦ крема и така самата кажа дека сакаш да го изедначиш тенот. Па ова ти е солидно. @joy1 а на страната уште ништо не е променето.
^ Баш си порачав мостри од бб и цц кремите за да не ја утнам нијансата ама тоа безбојна пудра ми звучеше поидеално. Сепак фала ти
Ќе ја видиш мини брошурата веднаш по логирањето, десна страна долу Најверојатно од утре, дека денес неработен но можеби и до вечер.
Јас едно време го користев, ама после почна чешањето и од кога престанав да го користам немав никаков проблем.
Фала ви девојки. Не го порачувам тогаш и јас сум склона кон инфекции, затоа прво сакав мислење а и не ми се допадна тоа што е парфемиран.