Па што и да се. Примамливи ми се, а и цената им е исплатлива. Дај кажи ми некој збор-два за нив доколку си ги имала?
@sesilija Не, без чантата е промоцијата во цела централна Европа, за жал, а баш ќе беше убаво така. И јас ги видов истите слики коа го гуглав.
Девојки гледам има примамлива понуда во најновиот каталог, мали изданија на парфемчињата, за цената се бадијала.. Ме фати мерак да си порачам некое одамна немам користено парфем од авон, досега од овие понудените го имав Little black dress и тоа 3 потрошени паковања и веќе се заситив Јас потајно навивам за Perceive го меркам долго но сепак да слушнам ваше мислење, кој би ми го препорачале од овие за сегашниов период..
Big&False дефинитивно Издолжува максимално, не слепува, не ствара грутки, лесна е и за носење и за вадење. Јас си земав 3 од минатиот фокус, било кои 6 за 600 беа маскариве и 3Д кармините, среќна сум што го направив тој потег
Не сум ги користела туку има читано дека не се трајни инаку преубави се сите мириси , синиот најубав ми стои , зелениот на цитрус мириса а другиот розевиот онака слатко.Добро па за тие пари по 80 ден.ке му дојде еден можеш да си ги земаш и 3 ако сакаш за тие пари баш се ефтини. @MayDiamonds Perceive е малку потежок парфем има во него и црн бибер и малку ако се прснеш повеќе во почетокот мене тешко ми делува бидејки е јак а ако прснам еднаш тогаш ми е супер и преубаво мириса и мн трае.Исто и лосионот ептен ми се допаѓа/Cherish не го имам користено само еднаш мириснато и незнам искрено каков е ама тука го фалеле мн.девојки дека бил убав.Incadessence мене мн ми се допаѓа како мириса , ама последниот сто го земав како побрзо бетрееше штознам може така ми делувало.Се на се сите се убави од Perceive и Incadessence вториот повеќе ти го препорачувам бидејќи може Персивот тежок ке ти мириса.
Во новиот каталог има стварно преубави работи, да не знаеш што побрзо да нарачаш. Јас се двоумам помеѓу Cherish ,Incadessence и Litlle Gold Dress. Кој од овие мириса поубаво. Со душа чекам да го намалат Litlle Red Dress ама тешко некако.
Јас го имам зелениот пред извесен период го начекав намален и го нарачав и ич не ми се допаѓа мирисот,нема допирна точка со описот во каталогот демек има свеж мирис ... Ефтини се да но подобро нарачи си од овошните спрејчиња барем трајни се и сите убаво мирисаат
Прашањето не беше за мене но дека ги користам парфемите би ти одговорила и јас Incadessence ми се допаѓа затоа што е баш добар за периодот што следува и затоа го одвојувам прв од овие што ти се набројани Litlle Gold Dress ми е многу тежок и неможам да го користам а за Litlle Red Dress и јас сонувам ,многу ретко го намалуваат
Gold dress го немам пробано. Од другите 2 мислам дека Cherish. Стварно е предобар не е многу тежок, а не е ни цветен. Нешто измеѓу. Додека incandessence е малце потежок, но убаво мириса. Е сега твој избор е дали сакаш потешки или понеутрлни Што и да одбереш од овие два мислам дека нема да згрешиш.
ovie balzami sto se po 100 den se ubavi ubavo mirisat meme mnogu mi se dopagjat ovi ovosni kremovi za lice se dobri najnogu e dobra kremata od praska,zelena maslinka med bas se efikasni super se a ovie od 2 slika se vitaminskiot krem e najdobar prekrasen e go prporacuvam a ovi kremite od aloe,krastavica mi se dopagjat za taa cena se sdobri