Дали некој ја има користено оваа маскара задоволни ли сте може ли да ми кажете? и да ми каже некој за отсранувачот за шминка дали е добар ви благодарам
Не е лош, јас сум го имала одамна. Убаво ми ја вадеше шминката и не пече во допир со очите. Не го нарачувам повторно, само затоа што не ми се допаѓа формулата - за очи, повеќе ми одговараат средства во облик на течност. Ако ја нарачуваш маскарата, не се мисли за средството - и онака ќе ти излезе џабе, па дај му шанса.
Мислам ама само мислам, не сум сигурна ама сепак мислам дека фокусот може да го гледаат само оние кои работат со авон и имаат профил на страната.
Стави овде линк , ке може секој да го види.Ако дадеш линк можат да го гледат а така не им излегува.Неможам јас да ставам , стави ти.
dali nekoj ja koristel LUXE mascarata ? moze da mi kazete dali e dobra? ili pak super shock? koja e podobra?
Јас од овај каталог си нарачав Парфем Incadessence Гел за туширање Матирачкиот тоник за масна до комбинирана кожа Дали некој го има користено тоникот ?
Avon care лосионот за тело е нешто ПРЕ-доброоо!! Брзо се впива во кожата и мирисот му е прескасен, заљубена сум!