kolku se sprejovite naturals vo k14 2015? moze li nekoj da mi slika od samponite naturals od avon od 250 ml? gelovite senses na strna 10 11 od 500 ml?
Само пофални зборови за овие кармини на авон. После нанесувањето, усните се толку меки како лабело да имаш ставено. Оваа нијанса ја имам порачано, многу природно изгледа.
Дали некој го има фиксаторот за шминка на Авон? Сакам да го порачам па да чујам нечие мислење пред тоа...?
Јас го имам, и го имам скоро година веќе. Мене ми е убав, си ја врши работата. Доволно е само мала количина да си нанесеш и долго ќе го користиш.
На кој точно мислиш? Не ти е проблем да ставиш слика? колку што се сеќавам овие се големи пакувања а не се скапи па баш би сакала да го пробам
ako nekoj go ima k15 neka vidi i neka mi kaze dali gi ima ovie kremi za lice i kakvi se i kolku e cenata? gledav vo k14 ne gi najdov i kolku se sprejovite naturals od k 15
Кои сенки срцка? Не ми текнува по името, опиши ми ги колку бои и пакување, ќе проверам во каталог одма.
@Eli23 овие мила, со светки што се, ми требаат ќе се шминкам сама за на свадба, а скоро се ми е мат од сенките.