Нема граница, ама попустот ти почнува од 1500 па нагоре, ако имаш порачка под 1500 доплаќаш надомест 120 денари, ама и еден производ да е ќе ти го достават во секој случај.
Дали ви стигнаа порачките од каталог 13 или сеуште не, знам дека зависи од претставникот кога ќе ги пушта ама кој е најпрвиот рок за праќање, и стигнување?
Зависи, најпрвиот рок за К13 беше 10.09 (потоа 14, 17, 21, 24ти денес) последен е 28.09 за праќање. За стигнување на секоја дата додади плус 4-5 дена зависно дали порачката е редовна или вонредна.
Како сте задоволни од чудово? Барам друг бренд на крема со ист ефект, НО НЕМА или јас не знам како да го барам.
@cooll TTA In Bloom обавезно, прекрасен е Иако и другиот е супер во секој поглед @Lilit Најдоброто од Нутра линијата, веднаш забележлив резултат добиваш
Штотуку го разгледав К14 и дефинитивно тврдам дека цените им се многу помали од пред некоја година. Пример перничињата за стапала намалени се движеа по цена од 350 денари, а сега ненамалена цена им е 240 денари, исто и парфемите Today, tomorrow, порано немаше шанси да ги видите по цена од 550 денари и да не набројувам. Лошо за мене, откако дојдов повторно до каталози ќе банкротирам. Туку кажете збор-два за кармините на 205 страница, навистина се толку трајни и хидрирачки? За цена од 130 денари вреди да се пробаат, толку се и тие на Голден Роуз, само не можам да се одлучам за нијанса сѐ уште. Маскарата Infinitize е намалена на 189 денари и мислам дека е истата за која претходно прашуваше @Mishela , читав ја пофаливте, плус гледам 10мл е, што е нешто што додава дополнителни поени кај мене за да ја порачам. Ако зборувавте за друга маскара, коригирајте ме.
Ги има некој користено сјајните бисери за лице? Ги има на попуст за 260ден па се мислам дали да си ги порачам?
Да ептен се супер.Подобри се од бронзените даваат баш нежна боја плус светки.Мене ми се допаѓаат многу.10/10 @sesilija Да таа е маскарата нема да згрешиш најдобра е од сите.Инаку перничињата во последен период се до 200 и нешто се а јас 200 ги земав.
Мене ми се допаѓаат и бронзените, нив ќе ги нарачам, одамна ги чекам на вака фина акција. А маскарата не сум ја отворила, не можам да дадам коментар, ама читано вака од рецензии мислам дека ќе ми се допадне.