Срамота е да кажам дека овој не сум го пробала, а имав периоди кога фаќав првут. Ама долго време го користев на Натуралс од лопушник шампонот и бев презадоволна. И за него нема утка, гарантирам.
kje davam na site na mene komsivkata mi dava i 30 % popust i zadovolna sum kje bara ako saka da i e poevtino ne mo e sram koa mi dava na se neka mi dade i na toa sekoj kaako saka ne se mesaj
toa bese vo k11 koga bea po 69 den.so popust mi gi dade za 60 den ti 9 den se parri do doma gi nosat i plaka po 50 den. dzabe ne prretwruvam tuku kazuvam kako sto e vo k 9 naracav sprej od cresov cvet v k bese 150 mi go dade za 112 den. raboti kolku sakas mene ne me interesira
Како што те следам низ темава, гледам дека ги купуваш работите што се ептен на попуст. Авон на секое Фокус списание имаат истакнато дека на производите кои се врзани со услов или се со најниски цени ( претежно 79, 89, 119 и слично ), дава само 10% попуст. Значи твојата комшика ги доплаќа производите што ти и ги купуваш, чак и некогаш ти го исполнува она условот. Значи ти е многу добра пријателка. Немој да ја менуваш за ништо. Само чувајте си го тоа тајна. Некој заработува од Авон за школување, па и за сметки.
Знам колку и како било, колку што се плаќа. Чим е толку добра твојата претставничка, дај кажи ни ја, па да ја пријавиме во канцеларијата на Авон. А патем, чим е таа толку добра со тебе, зашто со секој втор пост овде бараш некој нешто да ти слика по сто пати, од најновите каталози, па уште и во лични пораки замараш. Нека ти даде примерок од сите каталози таа што и правиш промет, така функционира работава. Темава мислам е за искуства, а не да праиме он лајн каталог.
gi kupuvam so popust site raboti od avon so popust tie sto se so uslov so poracuvanje na bilo koj proizzvod od brosura mnogu dobra za mene najdobra naka zarabotuva vazno se snaogja
Сакам да ти кажам ако им дава на сите попуст, нема да заработи ниту денар. Ќе биде зијан. Тебе ти прави добро, ама себе си си прави лошо.
^ Е од такви да ти се одмилее да работиш со Авон. И мене ми се случувало да ми бараат попусти, ама само на ептен блиски другарки можам да дадам, на никој друг. Како бе така без срам кажувате јавно такви информации, некој од тоа си вади џепарлак (како мене). Колку си пишува во каталогот, толку им наплаќам а ако не им одговара нека не порачуваат, а не попусти да ми бараат за едни ебани 9 или 19 денари.
Не се фали јавно на темава кој колку попуст ти дал, ќути си и прај си што сакаш со комшиката и никој нема да те замара.
Баш. Кај не разбираат па уште попаметни... Јас давам попуст само на нарачки над 1000, во случај на ташни или саати. И тоа никогаш не цел попуст. Можам да простам 100ка - тоа е најмногу што сум дала. Инаку за што ми фаќа пена устава? 10 брошури се 169 денари, ако пуштиш порачка во четврток плаќаш 40 денари, ако задоцниш со плаќање камата 300 денари ( ајде да не ги рачунаме тие ), достава до дома 50 денари. Плус кесичките се наплаќаат. Ако дадам некому производ, едно моливче или нешто ситно без кесе, уште ми бараат кесе. Не сум за денар или пет, ама може во моментот сум немала доволно кеси, па сум ги сместила поголемите нарачки во кесички. Колку пати и на страната на Авон биле недостапни за порачување. А најмногу што ме нервира е кога некој ќе земе каталог и не го враќа. Еден каталог ако го порачаш е 49 денари, нели, а колку повеќе нарачуваш, доаѓаат поефтини. Ама никој нема да те праша за твојот трошок. И кога по инсистирање да ми го вратат каталогот ќе си го добијам назад, гледам дека служел за превртување филџан кафе или подметач под тенџерето манџа.
Сре научи се да пишуваш после ке дискутираме.Верувам дека на секој му боде очи твоето неразбирлив речник треба по 5 пати да прочита да за разбере.Убаво велиш дека и ги носеле порачките до дома за 50 денари биле џабе.Епа штом и е џабе и тебе нека ти бидат џабе па плакај по редовна цена.Таа е многу наивна изгледа или ти си ептен досадна.Паметам веќе над 6 пати прашуваш да ти сликаат и се едно исто шампоните спрејовите и кремите.Да е нешто различна цената ај така и така ама ти се исто бараш а цените на тие производи ретко се менуваат. Ели епа и кога плаќаш во банка земаат 40 денари и кога ке размислиш и некогаш не се исплаќа да работиш.Треба многу да пишуваш кој што порачал па шифрите па да пазиш да не згрешиш.Како и да е јас дали дека си порачував многу за себе секогаш без зијан.Ми фали малку што не работам ама опседната бев со каталозите и производите. Инаку кесичките пред да се отчленам ги открив и никој не ми барал.Си порачив за мене од оние 5 за 25 или како и да беше и уште 5 ми стигнаа за тие пари.Големи се супер.
Тотално оф -топик, ама девојчето пиша денеска и е роденден и како роденденска честитка сите и се втурнавте дека замарала, дека била ваква, таква, неписмена... Малку такт да покажевте немаше да биде лошо.
Епа нека и е среќен.Еве и ти не и честита па за нас велиш Инаку синоќа го пробав шампонот со малина абе преубаво мириса и прави многу пена.И косата ми е премека.И балсамот го имам многу е добар.Инаку и оние од квасец и јајце , и камилица се предобри.Понатаму сакам да го земам оној од врбинка и нане препрепреубаво мириса.И оној од калинка и маската се убави убаво мирисаат ама не сум ги употребила и оној со мед и оној за сјај на косата 2 во 1 со балсам зелениот.Оној со мед пише дека е за права коса па ке видиме.Немаат утка со шампоните
Девојкава трола толку долго по темава, прочитај и ќе видиш. Плус и замара во лп. Јас шампоните ги препорачувам секогаш помалите пакувања. Од поголемите ми се жалат клиентите. Незнам зашто. Највероватно косата се заситува.
Повторно оф-топик @Eli23, имаш опција да ја ставиш на игнор штом толку ти смета. Или едноставно можеш да и ги скролаш мислењата. Нејзино е да праша и да замоли некој да и слика нешто, твое е дали ќе и одговориш или не. Ти смета што ти пишува во лп? Кажи и го тоа приватно, не ја ругај тука, па уште на нејзин роденден.
I jas isto imam primeteno koga gi koristam podolgo vreme mi se zasituva kosata,porano go koristev advance techniques zeleniot,kosata ja pravi ubava i sjajna i preubavo mirisa,ama ako go zemev toj od 500ml mi se prezasituvase i mi ja pravese kosata suva.Sega sakam da go probam crniot BB sampon,pa kakvi se vasite preporaki za samponot,ako go imate koristeno
Не ја ругам, ја замолив да не кажува јавно набавна цена на производи на Авон. Секој од нас кога се зачленува се согласува со правила и услови за работа со Авон, кои се однесуваат и на нејзината претставничка патем, со кои е забрането кажувањето на набавната цена. Патем, ти си и дрвен адвокат? Не се сеќавам да сум те нападнала тебе. Се уфрлаш кога дискусијата ја завршивме и топката е смирена.