Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.981
    Допаѓања:
    81.315
    И мене ми фати око, ама бојава е толку терсене и лоша, што знам дека од почеток би била промашена инвестиција, зашто нема да можам да ја комбинирам онака како што би сакала.
    Одамна барам ваков модел на чанта, барем да беше црна, ете, иако не носам црно ќе направев исклучок. :lol:

И нема нешто спектакуларно во оваа брошура - очигледно само ќе надополнам некои залихи, а некоја понуда за поштено паѓање на задница не видов.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  2. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    ^ 15ка е секогаш намерно таква зашто реално, најголемите попусти се К16 и К17 секогаш, таму се сите врзани понуди во смисла парфемот што бил 1000, сега е 900 со уште плус 3 додатоци

Истото мислење го имав за ташнава ама формата ме прелажа и ја порачувам 100%, а и од црни ташни веќе доста ми е, последниве гледам да фатам и боја малку да не ми биде монотон плакарот :)
    Инаку црвена ташна ќе ја вклопам во секој случај ама сепак да беше можеби ројал плаво би ја сакала уште повеќе :)

На Sky-butterfly, b.u.tt.e.r.F.L.Y, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @Sunshine.Sunshine Еве само што ги ставив во темата што сум купила.Сјаевите се добри има едни со светки а и има и без.Мене многу ми се допаѓаат.Не се трајни, ама нијансите им се супер.Порачај си еден нема да згрешиш.
    Како што напомена @Beauchamp за карминот го имам и исти е како на сликата што ја постави таа.И на устата изгледа како на втората слика.
    @CirezD Да, видов твое мислење дека го имаш пофалено парфемот.Ташната можеш совршено и со црно,бело,кафеаво,жолто,сино,портокалово,беж, да ја комбинираш.

На Sunshine.Sunshine и CirezD им се допаѓа ова.
  4. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Dali imate koristeno lak za nokti . Kolku dena traat ? Go imam toj dijamantskiot ama tie svetkite nekako brzo pagaat pa i dr lakovi ako se takvi podobro da ne poracuvam :)

5. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @betty boop Јас најчесто гел лаковите ги користам, супер ми се, од обичните и не сум баш задоволна.
    Но има едни, стално пред нова година ги пуштаат, Stardust достапни се во 5-6 нијанси, со светки се. Е тие ги заборавам кога сум ги налакирала и не што не паѓаат, туку не се ни вадат ни со ацетон ни со ништо :D
    Во меѓувреме ги има во нетниот флаер, ако си претставник, иако мислам дека ги видов негде во идниве каталози не знам во кој точно.
    Јас ја имам најлевата нијанса од сликата моментално и лакот вреди за секој денар AVON-XMAS-NAILPOLISH-TRIO-2.jpg

На betty boop му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Дали некоја ги има овие палети и како е задоволна?
    IMG_20151018_113143.jpg

7. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @lovemme Ја имам со неутралните, после нив не користам други сенки освен една палета од четирибојните на авон. Преубави ми се, сега гледам пак ќе ги има во 15 или 16ка беше, обавезно си ги зимам пошто овие четири http://prntscr.com/8sj6bl ми се "изедени" скроз :)

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    @CirezD
    Да во к 16 ќе ги има и не се скапи 299 ден се.
    Фала на одговорот.:*
    Е сега неможам да се одлучам пошо и две нови палети има.:inlove:

9. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Stardust лаковите се и исто што се моментално и Magic Effects ( кристален лак се напишани во каталогот ).
    Само формата на шишенцето е сменето и називот на нијансите, инаку ист ефект се :) За овие зборувам :

Лаковиве додека се извадат, ќе се изнамачите. Али држат мноооогу долго, како што кажа и @CirezD :)
    @BettyBoop можеш да ги пробаш сега во К15 доколку сакаш ќе ги има во каталогот и ќе бидат 159 денари.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, betty boop и CirezD им се допаѓа ова.
  10. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.152
    Допаѓања:
    13.516
    Може овие светкавите се добри ама оние со гел ефект луѓе се катасрофа. Повеќе ми трае пазарскиот од 30ден отколку овој. Се лижат на врвовите на ноктот за еден ден! Се покајав што ги купив наеднаш 3 се излажав за цена 90 ден!

На betty boop и t-sweet им се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.966
    Мене па обратно. Оние обичните ми се лупат, а овие со гел ефект ми стојат повеќе време. Само многу ми ги жолтеат ноктите.

12. jelena.rozga

jelena.rozga Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    206
    Сега актуелен од Авон е новиот парфем Атракшн кој Каролина Гочева го рекалмира и баш е добар. Инаку ретко користам козметика или било што од Авон и нешто слично на него што е со порачување од каталог. Сакам купување на лице место и да пробам што и да е како мене ми стои, кармин, сенка, парфем... Не знам што е навистина од добро од нивната козметика но мислам и дека имаат квалитетно.

13. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Pretstavnik sum bas ke gi pobaram vo neto ponidata . Fala za odgovorot

14. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Od magic go zemav toj diamantskiot nekako odma svetkite pagaat ama lakovite mozebi se poinakvi ke si naracam sigurno vo k15. Mnogu se evtini ako se taka trajni

15. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Dali nekoja od vas go ima koristeno parfemot TTA Amour go ima vo k16 po primamliva cena od 550 den bas bi sakala da go imam :) :) :)

16. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Proveriv vo neto brosurata za k15 gi nema ama ke pratam bas moebi vo nekoj nareden ke gi ima :)

17. betty boop

betty boop Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    36
    Sto i da poracas pd avon nema da zgresis i jas na pocetokot se dvoumev ama koga pocnav da gi koristam mislam deka. Ne bi gi zamenila za nisto :- )kako i da sekoj si ima svoe mislenje :)

На jelena.rozga му/ѝ се допаѓа ова.
  18. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    Дали е објавен каталог 15?

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Me интересира за овие две.
    Pur blanca одамна го меркам сакам да го порачам. Ама го имам мириснато и unique rose исто така е преубав. Слабо финансии овој месец и за двата, па морам да се одлучам за еден а во случајов побитна ми е трајноста. Ги има некој користено?

nd.17789.jpg

avourhw_aedt20_01__2.jpg

20. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485