Дали би сакала некоја да провери која цена е оваа кремава од какао во 16кта или 17ката? Инаку @Winter Lady на првата слика, третите карминчиња ( и за двете прашувам, и од десно третото и од лево третото) кои нисјанси се?
@simoncelicius Првото од лево Matte Blossom, десно Pink Renewal.Не се многу интензивни боите, Carnation поубав е од овие две.На 2 слика 6.Не се добри сликите поубав е многу во живо.
Сакав да те прашам и за шестиот ама некако многу ќе дојдеа па преќутев за тој, ама ете ми читаш мисли Овој Matte Blossom не можам да го најдам во каталогов. Јас одамна се мислам за овој Carnation и Pout е исто така убав. Која цена се во наредните каталози? Кога се исплати да се нарача?
Нема проблем, прашај и ти и другите за кои ве интересира.Па и јас кога ги земав мострите гО немаше во каталогот.Оддамна е изгледа нијансата, незнам.Да многу е убав Карнатион.Го немам Поут а баш сакав да го порачам.Tender Mauve и Chic се исто добри.Незнам, кога се намалени нека ти одговорат другите.Јас не работам веќе.
@simoncelicius Matte Blossom е од мат линија, и многу ретко ги има во каталог. Ама ги има, така да следи ги каталозите понатаму веројатно ќе ги стават пак. Carnation и Pout се слични, разликата е што првиот е со крем финиш и малку потемна розова да кажам, а вториов е со бисерен финиш и е доста светол. ( барем за мој вкус е вака ) Chic го користам, исто и тој е со бисерен финиш али убава боичка е види доле на линкот. Во К16 овие кармини се 200 денари. Еве ги сите т.е. повеќето нијанси на Ultra Color линијата : http://beautyandmess.com/en/avon-ultra-colour-lipsticks-photos-swatches/ Иначе кремата од какао за лице во К16 ќе биде 139 ден.
Изгледа грешка направив за кремата, мислев на онаа за тело, слични се само што разликата е во количината, јас мислев на онаа од 400 мл. Се зезнав не си ја земав кога беше 99 денари а ептен убаво мириса, па да знам дали ќе биде пак намалена, да ја чекам
Треба порачка до 750ден. да се направи за да може да се порача Luck за 550ден. така?Вчера гледам во каталогот Luck за 550 и некако чудно ми дојде толку да го намалат знам дека е еден од поскапите Авон парфеми.Среќа го прочитав и тоа под топ понудата. Да не има некоја информација дали пак ќе го има во пакет со дезедоранс и лосион за 1000ден. ако се добро сеќавам од минатиот новогодишен каталог. Од овој каталог сакам да го порачам моливот Mistery Muave овде видов слика и ми се допадна бојата и некој од 3D кармините, се мислам за Mad for Muave и Revenge ми изгледа како убаво есенска боја. @CirezD мислам дека ти ја имаше нијансата Mad for Muave како си задовлна од бојата и од трајноста?
Само што го разгледав каталогот од кампања 15 оф беее и во овој има преубави производи со намалена цена а незнам што ќе биде па во кампања 16 како што викате вие. Ќе си банкротирам и јас .... Веќе бележав парфем за мене за него обетки комплет кармин ....
Кажаа и претходно онлајн ги нема наредните каталози, само тековниот. А тие што ги имаат наредните каталози се тие што се зачленети во авон, секогаш им стигаат по два три однапред.
http://www.traieste-sanatos.org/2015/09/catalog-avon-c16-2015-online-brosura.html http://www.catalog-cosmetice.com/catalog-avon-c17-2015
Некој спомна дека може да се отвори тековниот каталог на страната на Авон, и ако ја смениш бројката на кампањата го дава новиот каталог. Само една кампања унапред. Јас не се замарав до толку да проверувам дали е успешно, затоа што ги имам дома. Ако не те мрзи, провери.
Гледај ги полските, на страната wroc-avon.pl , потполно се исти со нашите, а ставаат понапред 2 каталози. Само за цените ќе чекаш да почне кампањата кај нас.