Za cistenje na lice sto e podobro da si poracam 3 vo 1 gelot za cistenje od aloe i gumbir ili miceralnata voda za cistenje lice . Do sega ne sum poracala pa ako nekoja pd vas gi ima koristeno eden mal sovet
@betty boop јас го имам гелот за чистење и искрено не сум баш многу задоволна нема некој ефект барем кај мене
До сега од авон од производите за чистење лице, најдобра ми се покажа пената од nutra effects. Но и на Care ти 3 во 1 не се лоши.
Девојки, може малку помош? На мисла сум да ја порачам Big & Daring (супер цена) ама ме интересира дали долго останува на трепките, односно дали се рони. Од нивната Супер шок маскара бев презадоволна ама станав параноична после користење на маскара на Менхетн која два часа после нанесувањето, место на трепките, јас на наоѓам изронета на образите.
I taa maskara e mnogu dobra cel den da ja imas na sebe voopsto ne se roni ili probaj ja maskarata na luxe jas sum od nea prezadovolna
Аман со тој попуст Инаку ја користам таа од праска, убав убав мирис и барем мене ми одговара. Посебно овој период кога лицето ми е посуво, препорачувам.
Ако мислиш на додатниот флаер, повели http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/static/campaign/C15/flyer_15_mk.pdf
Го има некој користено спрејот за тело од ванила и сандалово дрво? Дали убаво мириса? Или пак друго да ми препорача?
@LittleChili Не сум го користела овој спреј за тело, но од искуство можам да ти кажам дека козметички производи ( парфеми, спрејови, дезодоранси) кои содржат сандалово дрво ми се омилени. Освен прекрасниот мирис истите се и долготрајни. Јас не сум љубител на ванила мирис, но тебе ако ти се допаѓа, верувам дека нема да погрешиш ако го земеш.
Дали знае некој од кои кармини е нијансата grape matte? Мнооогу убава боја и убав кармин ама како што гледам таа нијанса ја нема повеќе, дали има барем мостра ?
^ Од мат линијата е но, ја нема повеќе оваа нијанса али колекцијата ја има само ретко. Инаку бојата е совршена.
Ја пробав пената за самопотемнување, и ептем ми се допаѓа не ми се направија флеки и бојата траеше до 1 недела. Само пред употреба обавезно пилинг, и најдобро е навечер да се нанесе и сабајле да се истуширате за да отпадне вишокот боја.
Ne mi se dopagja voopsto sprejot od vanila i sandalovo drvo, Bi ti preporacala borovnica i orhideja,kalinka i mango, portokal,cresov cvet,zelen caj i vrbinka,najubavi se gi imam prepiracuvam!
^ Ви благодарам девојки на сите предлози, сепак јас пошто вчера порачував и го пишав од ванила и сандалво дрво. Го имав користено тој од калинка и манго и многу убаво мириса, баш за овој период , ама си реков да сменам.
Jas denes go dobiv vanila i sandalovo drvo i mnogu ubavo mi mirisa . pa koga ke go dobies kazi ni go tvoeto mislenje