Jas bi ti go preporacala TTA DAYDREAM,momentalno go imam i preubav mi e,ne sum go gledala noviot katalog neznam dali go ima i kolku pari e.Dokolku nekoja sto go ima katalogot neka vide koja cena e,bi sakala pak da go poracam
Добри се за секоја возраст единствено онаа со сино и другата со зелено, барем така прочитав негде по нет, а и во самиот каталог ако не се лажам. За другите две не сум сигурна. Јас ја имам плавата, онаа обичната, не гел-варијантата. Сега во следниот каталог мислам дека има фина акција со две креми, па планирам да ги нарачам двете од зелената линија. Баш ќе ми се најдат кога ќе се покачат температурите, тогаш со сигурност знам дека нема да ми одговара сината. Не знам каква кожа имаш, но вака отприлика според мене - за сува и нормална кожа добра би била сината, а зелената попогодна за комбинирана и масна кожа.
^ И јас ја користам истата и презадоволна сум. Да, сината, зелената и портокаловата линија се за сите возрасти, додека црвената и виолетовата се возрасно ограничени за 35+ и 45+
Жолт и двата ги користев, ама розевиот на крај остана да фаќа прашина, жолтиот ми е попријатен и таман е за периодов, розевиот ми е чудно потежок, некако не знам како да го дефинирам @t-sweet
Ставив 2-3 пати летото од зелената, но не пρиметив деκа спρечува потење.И уште помρсна ја пρавеше κожата.Мене ρетκо ми се мρси κожата,затоа не ја тестиρав доволно.Поρачав 5 мостρи од онаа за бρчκи 4 ми стигнаа но само две имам истρошено.Сите имаат ист миρис.Мишела κаκо си задоволна од гелот,дава неκое чувство на ладење или?Κρемот стои цела вечеρ и дρугиот ден.
Ми стигнаа пакетите пред малку и многу сум пријатно изненадена од новиот женски парфем на Christian Lacroix - Bijou, совршен зимски парфем! Е сега уште трајноста да му е како на сите Lacroix парфеми и најсреќна
Attraction traen li e i kako vi se dopaga,mislam deka imase pofalbi za nego na forumot,i ako nekoj go ima ovoj casovnik da mi opise kakov e toa odozgora dali se svetki ili taka mi izgleda?
Луѓе, еве ми ги новите тестерчиња. Дефинитивно го земам последниот и предпоследниот. Морам да ги имам.
Dali nekoja od vas go ima koristeno ceselot i sprejot za ispravuvanje na kosa i dali se efiksani . Nemam mnogu vitkana kosa ama mi e mnogu gusta pa dali bi mozela so niv da ja ispravam
Го има некој порачувано новиот ајлајнер на супершок? Ми става многу бледа линија, дали јас не знам убаво да го нанесувам или таков е?
http://kobietamag.pl/wp-content/uploads/2015/04/avon-nutraeffects-radiance-tinted-moisturaiser.jpg Некој ја има користено кремава да ми каже збор два?
Колекцијата Clear Skin што е за митесери,акни и пори ја имате користено ? ' И колку помага ова? Ги намалува ли флеките од акните?