Ме разочаравте со тоа што ми кажавте за водата од Anew, а баш си планирав да ја порачам, си ја запишав на листата. Јебига, одгодина ќе ја порачам. Инаку претставниците можат ли веќе да пуштат порачки од 16-ката или до другата недела ќе треба да се чека?
прекрасни работи има во каталогот ама овој месец морам да штедам така да ке порачам само нешто неопходно
Новиот каталот е толку визуелно прекрасен, мене дефинитивно предвреме ме фати новогодишно расположение Овие двајца морам да ги порачам
Go napisavte li spisokot sto kje si naracate od k16 jas vekje go napisav ima mnogu raboti koi kje gi poracam Utre mi stiga katalogot i porackite od k 15
Па очекував да нарачам нешто повеќе, ама очигледно ќе поминам со една црвена месецов - прекрасна вест за мојот напатен новчаник! Се' си имам - што на залиха од потреба, што импулсивно земено, не знам веќе што да нарачам и ништо не ми фаќа око, до таму е работата. Нема фин избор на темни нијанси на кармини. Освен Revenge, останатото навистина тенка работа.
А овој кармин, и сите од таа линија, во сивото пакување по која цена се? Го гледам сега онлајн каталогот и стои 350 ама шкртнато и никаде не ја пишува намалената цена. Или пак јас не гледам добро?
Јас ги имам користено и свиленикавата (natural glamour) и минералната (natural glamour), но свиленикавата ми е поубава, минералната има малку како светки. Баш се мислев сега пак да си ја порачам свиленикавата заедно со камената пудра ама не знам каква е камената и од тие 2 нијанси не знам која ќе ми одговара повеќе...Дали некој ги има користено камените пудри на ЛУКС и некој коментар за тоа?
Sestra mi ja ima kamenata na luxe i mene voopsto ne mi se dopaga kako stoi na liceto.Ako ja stave so toa sungerceto sto e so pudrata,kako brasno da ima na liceto mnogu se poznava,a so cetka poprirdno izgleda ama ne pokriva,ima nekoja slaba sredna pokrivnost i ne bi ja poracala povtorno.Ona ja ima posvetlata nijansa i ne e mnogu svetla kako za sreden ten e i mene licno pudrite od avon dali tecna ili kamena ne mi se dopagaat,ne se pokrivni,ama sepak sekoja koza e razlicna,mozebi na tebe ke ti odgovara
Камената на Лукс е иста како и камената на Ideal Flawless , црното пакување. Нема разлика никаква според мене , освен амбалажата. И не е ништо посебна.
А дали некој го има К17 и ако може да ми каже дали ја има свиленикавата пудра од ЛУКС и колку кошта? Благодарам
@lavinija28 Делам исто мислење со @mimi**** за камената пудра на Лукс.Јас 10 пати сум повеќе задоволна од онаа на Колор Тренд Многу ми се допаѓа.
Е барем нормално покривна? Зборам за лице кое нема проблеми туку само за мат финиш. И се мислам некое време ама се ај не сеа, а сега за 699 со 45% ќе ја земам, па и да се зафркнам да не ми е криво за парите
^ Не е лоша во никој случај пудрата. Али мене не ми е ни нешто уау. Веројатно такво мислење имам, зошто веќе презаситена сум од неа. Којзнае Али, чим сакаш само за мат финиш тогаш земи ја ќе ти се погоди 100%. Тоа и е функцијата уствари
CirezD so ogled na toa deka imas bel ten moze ke ti se pogodi mene bukvalno ko duh me pravi.Na colortrend mi e omilena i mi dava ubav sjaj na liceto bas e dobra.Na luks ne mi e voopsto pokrivna,colortrendot barem pokriva mnogu.Luks e mat?Ne znaev.Ja imam faleno poveke pati colortrendot baska evtina e koj ja zema nema da pogresi.I jas mislev deka e detska a pred toa ja imam luksot i koga mi stivna o aa koga gi sporrdiv luksot moze voda da i nosi na colotrendot.
@Winter Lady Не сум фан на колор тренд линијата, ретко кога едно карминче па и тоа ми е меееех. Фала ти, инаку да, бел тен сум а и покривност ми треба колку за финиш, еднаш во 5 месеца иам рог на лице што ни магија не го покрива Инаку скоро секоја втора камена ми одговара баш од тие причини.