@lavinija28 истата понуда е, било кои 2 производи лукс за 699. @Jenniffer од утре може да а почнеме да испраќаме порачки, кооординаторката ми кажа. @Nausicaa снешкото со мирис на портокал е преубав, го земав минатата кампања од фокусот ама го продадов, сеедно преубаво мириса, обавезно да си го порачаш.
Aj please за еден совет, еве си реков да ја земам каменава пудра на ЛУКС да ја пробам, досега никогаш не ставам камена пудра -мнемам некои проблеми со лицето за да покривам нешто ама сега онака се решив и ми притекна да ставам. Имам среден тен (повеќе накај бел) па не знам за која да се одлучам. Предлог??
Се мислев и јас за камената пудра ама онаа на последната страна, што е за 270 денари ако не се лажам. Луксот ја користам и мн ми светнува лицето па камена до сега не сум користела, а би сакала да видам дали ќе има некоја разлика. Не ми е гајле многу за покривноста, битно лицето да ми биде мат.
^ Не кажав дека Лукс е на последната страна туку дека веќе користам лукс пудра и лицето ми светнува од неа. Инаку на последната страна се кремовите а на предпоследната т.е 243 страна би дошло, ја има пудрата и маскара.
Јас ја имам оваа и задоволна сум. Една од подобрите што сум ги користела. Инаку има средна покривност.
Па девојчето бара за сува кожа, инаку не е мрсна онака баш нормална е и мене ми одговара. Со оваа пудра немам потреба да нанесувам крема за лице пред да си ставам, што ми беше случај со други креми. Сепак има ралзика од лице до лице. @Umbrella22 најдобро земи си тестерче па пробај си што и како ќе ти одговара. Инаку и лукс пудрите не се лоши.
^ Од екстралeстинг, моја препорака Totally Twig. Oд 3Д кармините, последните во редот - Revenge ,Twig, Truffle.
Bas sega go gledav noviot katalog ima stvarno interesni ponudi. Dva proizvodi na LUXE za 700 den. Imaat i ubavi ponudi na nakit.
Кога би бирала меѓу овие два дефинитивно би го одбрала little red dress. Luck има океј мирис, ама некако преблаго и нападно мириса за мој вкус. Литл ред дрес ми е далеку попријатен. Од екстралeстинг ја имам vitange pink, и ако поштено се заебав у однос на нијансата. Општо за кармините немам замерки, траат, не осум часа ама за тие пари имаат солидна трајност. Кога пак би нарачувала мојот избор дефинитивно би биле eternal flame, forever pink или pretty in pink. И tottally twig не е лоша.
Некој што го користел парфемов, ако може коментар. Дали е траен? Дали е многу јак мирисот или полесен за ова време ?
Шта речи за парфемот, го имам повеќе пати пофалено.Вчера го постирав во што последно си купивте.Еден од најдобрите парфеми.Многу е траен и јак е инаку поднослив мирис има.10/10
Женски слушнав дека таму каде што имало новогодишна капа на некои производи имало 40 % попуст? Вистина е или како? На производите на Лукс имаше таква капа, и се 2 за 700? колку ќе дојди попустот?