Скај, третманот е прекрасен. Долго време го користам. За шампонот и регенераторот искрено незнам што да ти кажам, еднаш само ги имам земено. Онака ок ми беа. ОД едно користење и неможе човек некоја голема разлика да примети.
Го имам користено ТТА парфемот, како и кремата. Парфемот е јак, со многу убава нота на мирис ( барем мене многу ми се допаѓа) и е погодем баш за зимно време. Еднаш прскаш, ти трае 2-3 дена, барем кај мене било така, ама сигурна сум и кај другите членки што го користеле било исто. Кремата, ем што е прекрасна и убаво мириса, трае цел ден. Додека за другиот парфем Rare Pearls, не знам, сега од 16кава ќе го нарачам, зошто е во комплет за само 879 ден. Можеш и да видиш неколку страни наназад, каде што некои членки имаат коментар за парфемов. Доколку ти е за ова време, Rare Pearls би ти го препорачала, ама доколку е за понатака тогаш ТТА.
Denes ovie mi stignaa devojki. Parfemov e maski I mnogu ubavo mirisat, epten mi se svigjat. A pudrava prv pat ja naracav pa nemav prilika denes da ja probam se nadevam dobra e I ke mi se pogodit.
A taka li, e pa super, I kaj mene nemat nesto mnogu za pokrivanje pa se nadevam taman ke mi e. Ti blagodaram
Колку се парфемите Тoday,tomorow,always и Rare pearls и дали Cherish od 50мл е 399 или тој од 30мл, зошто го има во понуда и од 50мл и од 30.Јас го гледам на полски каталогот го има ама за цените не знам.
Ти кажувам од искуство,имав две од неа две различни нијанси само што ќе мора да ја матираш со камена пудра. Е сега незнам што кожа имаш мојата е комбинирана па јас светев на критичните делови после три четири часа. Со здравје да си ја користиш.
Ne si ja razbiram nitu jas kozava. Cas znajt mrsna da mi e cas presuva, znajs kako kozicki da mi prajt na nosot I pomegju vegjite, ama ne sekogas. Sea neznam so ce bidit so ova, ke sreduvam kako so vikas so kamena pudra za da ne bidam lampion Zdravje da imas
devojki preporacajte mi nekoja pudra od avon koja mnogu ubavo pokriva sakav od luke da poracam ama citam nesho vodenesta bila ne pokriva mnogu pa kazete nekoja bidejki dosega nemam poracuvano pudri )
Па според мене ниту една нема некоја којзнае каква покривност, јас би ти рекла други да бараш, не од Авон.
@buba4e89 На многу слики имам приметено дека имаш мрсна кожа и овие пудри ете самата велиш дека за некој час светнуваш од нив.А за пудрите од Авон ке кажам само може за денски да се користат, добро кога ке споредиме па дека денски повеќе се истакнуваат неправилностите на лицето не ги бива ни за денски.Туку ете за минимални пригоди колку да не си без и.Тебе најубава ти е овде http://forum.femina.mk/threads/Вашата-шминка-низ-слики.7809/page-116#post-2593225 каква имаш ставено? Не ги земај овие од Авон, јас со сува кожа не ми одговараат, а за твојата па ич.Сега почна нешто околу носот многу ми се мрси и гледам ми се направило како црвенило трајно изгледа ќе е, како изгорено чиниш.Некое чаре нешто? @IronLady Го мирисна ли раре пеарлсот? Од каде дека ТТА не е за овој период, мене баш од најтешките ми е баш за овој период @Jenniffer За емата на ТТА исто ќе ти кажам дека е трајна цел ден.Исто мириса убаво и јако како парфемот.Се изненадив и јас.
@Winter Lady не дека не е, ама се уште е топло, колку толку и не би го ставала тта во овој период. Но, сепак @Jenniffer ќе си одлучи, ја само си кажав мое мислење
Не јас имам комбинирана со мрсна т-зона. Сега не користам од авон. Сега користам од Лореал. Со луксе колку толку се спасував повеќе држеше отколку Лореал. Но добро и Лореал е убава само што таа е по за навечер нема сонце и навечер ми е потрајна. Луксе не е за денски и таа е за навечер барем според мене. Многу мала разлика имаше меѓу две нијанси. Е од камената сум задоволна.
Cherish 50мл е за 399 денари. Rare pearls e 589 денари. Today tomorow го нема. Според мене и не баш. Ласионот од какао е 179. Тој од матична млеч е 169. (овие се големи 400мл) Cherish ласиоот со мини спрејче (10мл) e 269 денари.
Имам проблем со Планет Спа понудиве. Порачај било кои две за таа цена, а јас сакам три. И сега ми доаѓа едно така без врска да нарачам само за да искористам добра понуда. Инаку, планирам да нарачам пилинг и крем за тело од руското што мириса на парна бања (абре леле бре!!! како мириса, идентично ко во турска бања), и путерот за тело Исланд. Маслото Исланд го имам. И сега предлог за уште еден производ од оваа понуда? Медитеранските не ми се допаѓа како мирисаат, а за лице нејќам. И маска за коса не ми оди, веќе користам една добра... ама ај кажете дали таа Russian Herbal е добра. Ух, сега видов маска за тело од Исланд колекцијата! I'm interested! Ја има некој да каже искуство?
^ Порачај и маска за коса од тие руските Немам ја пробано, ама верувам дека е добра. Па барем да бидеш во комплет
А баш планирав да го почастам дечко ми со еден спа викенд. Нема, ќе се преплавам со мирисот и нека дише.