http://www.femina.mk/новости/занимл...-нуди-неограничен-потенцијал-за-заработувачка Еве, само што го прочитав и ми падна во очи дека највисоката порачка во една кампања ѝ изнесувала 230 000 денари. И после не сме биле фрикови по козметика ние жените, не не.
Елена е една од најглавните од Македонија за Авон и е Струмичанка.Е сега незнам како толку порачки собира, ама изгледа и од претставниците и кординаторите и се собираат заедно толку.
Зетова е жена за пример, @Winter Lady нема најглавни, оние се зонални и работат со сениорс и јуниорс, ние работиме со координатори, а сите работиме исто со претставници Инаку, за сумата 230,000 е сума во една кампања, не е со координаторите и претставниците зошто би се запрепастиле да знаете колкави суми прави една зона (зборам за милиони денари), така да ова 230К сигурно е за лична порачка по опуси или нешто налик тоа. Како и да е, супер интервју од Елена, фала ти @sesilija
^ Аааа се извинувам, не и била порачката 230,000 денари туку заработувачката за една кампања. Е така има повеќе логика )
Мислев има и на македонски, знам имавте објавувано и таков во темата, си имам порачувано работи од него, ама веројатно уште е рано за да го објават.
http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/static/campaign/C16/panorama_C17.pdf Еве го нашето, само не знам дали ова ќе ви го отвори
@sesilija па стварно греота е да одбиеш таква понуда. На сите ви го препорачувам маслото од колекцијата Исланд, препрепрекрасно е. Ставам во када, ја полнам само со вода и уживам. Мирисот е супер, а после тоа кожата останува свилена. Добро е и за масажа, а и за тело после туширање.
Мене премногу ми се допаѓа мирисот на исландската колекција, додека тој рускиот не баш, а те читав дека многу ти се допаднал. Ама мислам кај тебе таа линија има дополнителни симпатии бидејќи го содржи во себе зборот Русија. Се мислам да ја земам маската за тело Исланд, да се телепортирам покрај нивните гејзери и некој пилинг за лице. Сакам некој со погруби гранули, некако изборот ми оди накај тој од колекцијата од Мртво Море. Ако ги имате користено кажете кој е подобар, т.е. поефикасен- женшен, бел чај, или Мртво Море? @Beauchamp ти благодарам многу, го отвара линкот. Има интересни работи, а сега кога ја видов сликата на гелот за туширање од црвени бобинки- морам да кажам дека го мириснав во К17 и ме освои, ептен убаво ми мириса. Планирав да го земам, меѓутоа сега ми мати вода тој со чоколадо и портокал- ја обожавам и оваа комбинација. Треба да има и помали пакувања, вака секој гел по 500мл. знам дека ќе ми здосадат ако ги земам и двата.
Мирисот ме потсеќа на турска парна бања, ама веројатно и руските слично мирисаат. Ќе земам брезови гранки да се мавам кога ќе се обвијам со мирисот. Спојлер: еовака
Пробав конечно и прекрасни е мал збор. Пилингот не е преагресивен таман е ,со крупни зрнца .Кремата има фантастичен зимски мирис кој трае и трае.А кожата е нежна ко на бебче Штета грамажата е премала за тие пари
Тенкјууу! Го оставив јас сетчето за наредната нарачка, некако многу ми дојде овој пат со кармини и спа. Ама дефинитивно го нарачувам.
Порачав една преубава црвена чанта, незнам какви се со квалитет имате некоја порачано и како сте задоволни? Само што ќе ја добијам ке ставам слики на блогот и ќе напишам што мислам за квалитетот.
Да не е Kameron? Јас имам Авон чанти повеќе дома, ти гарантирам за квалитетот, најстарата ми е сигурно повеќе од 4-5 години, освен што е делумно омекната поради секојдневно носење, сепак е здрава. Конкретно новава, камерон, што ја зборам не сум ја испробала за повеќе освен за до канцеларија, но изгледа цврсто и рачките се многу убаво сошиени за самата чанта. Плик чантите се без мана, убедливо прекрасни Иако наидувам на коментари дека после 6 месеца и се скинала а носела 12кг во неа, ама добро
@CirezD Да мислам дека е нова, и црвена е прекрасно изгледа, битно ми е да изгледа квалитетно, нема да носам нешто многу работи во неа само паричникот и по некој кармин. Мило ми е што е добра, ептем со мерак ја порачав едвај чекам да ми стигне. Незнам зошто не можам да најдам слика на интернет.
@Beauchamp @CirezD Само што го разгледав фокусот и ме интересира за УВ спрејот за заштита на бојата на косата дали е добар? Дали е точно ова што го пишува Новиот спреј помага бојата да трае и до 3 месеци бидејќи бојата издржува до 45 миења.