Imam svetol ten na licevo i neznam dali ke mi odgovara krminceto revenge nekako bojava mnogu me privlekuva ili najdobro prvo da si zemam mostra
Mene bas naprotiv mnogu mi se dopaga premiere luxe parfemot,mnogu mi e traen,a mirisot mi e preubav,no site imame razlicni vkusovi.I jas go imam od 30ml.a sega sakam da go poracam od 50.Ako nekoja od vas moze da mi kaze kolku ke bide vo k17,vo minatiot celata kolekcija bese za 1200
мими, во к17 е 930 денари 50 мл. и Premiere Luxe i Premiere Luxe Gold Blush So @duffi vo isto vreme pisuvavme vo k17 ima ubava ponuda za Today 50ml+ krem za telo Today za 800 denari. I little black dress 50 ml + Krem za telo + ukrasna kesa za 799 denari
A go nema li premiere luxe vo kolekcija ili samo parfemot e,a TTA ja imam kolekcijata pred 2 meseci ja poracav i uste ne mi e potrosena,fala na odgovorot
^ во к01 е 1150 ден. 30 мл Во к17 има Cherish, Little black dress, Perceive i Incandensense (30ml) секој по 269 денари (со порачување на кој било производ од брошурата - тоа не знам дали важи кај вас и вашиот претставник)
@Sky-butterfly, знаеш дали во К17 ги има оние твои прекрасни лакови за нокти? Ги сакам двете нијанси - беж и бордо, мислам дека тогаш беа на попуст од 99 денари.
@Mishela ги нема мила во понудаво к17. Ама затоа ако во к17 порачаш во вредност од 950 ден.во к01 ќе може да ги земеш и двата по 59 денари. Инаку, во к01 ќе си бидат сите бои по 149 ден. Спојлер А да знаеш да се преубави. Тој светлиот ми држеше најмалку 7 дена без да мрдне, без top coat, на крај ноктот ми порасна а лакот само долу малку бледеше. Не се лупи. Баш ќе видам со овој бордо како ќе биде. Јас ги земав по 150, 160 денари, во различни каталози, ги немам видено за 99 барем во последно време. @oblace1 јас не видов 3д кармините во к17 Редактирам: а ниту во к01 ги има.
Ќе ги начекам или ќе ги земам до тогаш, како и да е. Не знам дали сум измешала нешто со некои други цени, но такви некои суми ми се вртеа низ сеќавање. Фала ти многу, @Sky-butterfly, со здравје да си се мачкаш со лакчињава, навистина ми се допаѓаат нијансите кои си ги одбрала. Како да сум ги бирала јас за себе, затоа и морам да ги имам.
Јас ја земав Лукс свиленкавата пудра, имам нормална кожа ама кога ќе ставам од пудрата светам, многу ми ја мрси кожата... Дали магичната пудра Лукс исто го прави лицето?
Мислење за долготрајните кармини на Extra Lasting ? Сакам да ја пробам Eternal Flame и Totally Twig дали некој ги има користено да ми каже дали се добри ?
Jas go imam capuccino od extra lasting linijata.Za trajnosta mozam da kazam deka e taka-taka,znaci ne trae 8h, no edno dobri 4-5h. Lesno se nanesuva,kremast e i fin.Edinstvena mana spored mene e sto brzo se susi,ne e hidratanten,barem kaj mene e taka..