Некој да ми каже цена за 3Д кармините во тековниот каталог? Немаат испечатено на страната, па ако некој нарачал и платил веќе..?
Ako vtorrnik i sreda sse nerabotni denovi a porackite od avon treba da stignat vo vtornik Dali to znaci deka kje stignat vo cetvrtok?
Здраво феминкии! Сакав да ве прашам за да нарачам каталог треба да се плаќа? И ако да колку? Ви благодарам однапред.
Во к17 сакам да ги нарачам палетите на Luxe. Се мислев помеѓу овие две палети, но стриктно барам добра боја на плаво не она дреч плаво туку накај тегет. Chambray Blues или Purple Smokes?
Лично мене ми се свиѓа, сепак вкус и вкус. А за траење ми рекоа дека бил мн траен. Братучедка ми прснала на рака и на ракавот и се осеќаше мирисот и другиот ден.
Дали некој ги има користено на naturals гелот и лосионот од сандалово дрво и ванила ? Ако може да ми каже дали имаат убав мирис?
И јас ги гледав тие. Го имам спрејчето и ми мириса прекрасно, не се осеќа само ванилата и нема премногу 'благ' мирис. Одлично ми е. А не верувам гелот и лосионот да мирисаат нешто поразлично од спрејот, но подобро нека каже некој што ги има користено.