Па и не би нешто свежо сега па нешто појако да биде сакам Иако од јаки парфеми глава ме болит ама свежите за налето ќе ги бараме
Kukla jas go imam plaviot parfem i mozam da kazam deka oblekata mi mirisa mnohu, i nekako mnogu na svezo mi mirisa kolku pari e kompletot i vo koj katalog e mislam deka vo K17 gi nema
А бе врска немам со бројкиве. Мислам после новогодишниот е овој. Јас сакам нешто појако пошто Фамот ке е понежен овој нека е малце појак..ако има некој од овие 3 така појаки. И мислам 300 ден беа И јас мислам така .
Парфрмот лилав е преубав, ама не е за овој период. За летно време е А, гелот не сум го користела, така да не знам @Kukla994
Od ovie parfemi nema nitu eden jak za ovoj period,sum gi mirisnala lilaviot i plaviot,mnogu se svezi i prekrasno mirisaat,bas letni,a zeleniot go nemam pomirisano,ama mialam na slikata ima citrus,pa sigurno i toj e svez i leten.Sepak ne ja propustaj ponudata
Ponudava nikako nee za popustanje. Mislev dane imat nekoj pojak ama ako,I svezi neka se koga veke taka bile. Mislam deka za lilaviot ke se odlucam. Vi blagodaram
Комплетите парфем и гел, бидејќи ги имам користено најмногу ми се допаѓа Harmony of senses ако го земиш нема да зажалиш
Sto mislite za TODAY tommorow always maskiot parfem?Traen?Nekoj slucajno da ne znae,sakam za podarok da go poracam..
Јас го нарачав Christian Lacroix машкиот. Немаше ни гребни и помирисај, онака од тепка и интуиција. Некоја го мириснала? Веројатно не е онесвестувачки...