Гледам убава цена има парфемчево, па ме интересира Ваше мислење. Во принцип не сум тип за тешки парфеми, но овој воопшто незз како мириса. И перлите бронзени дали се добри?
На тоа "гребни помирисај "ми е ептен убав, и машки и женски (тој новиот, розе шишенце) Во живо не знам. Едно време сакав да порачам и двата, токму кога ги мириснав ептен ми се допаднаа, ама во меѓувреме добив друг парфем па се откажав сега за сега.
ако сакаш појаки тогаш лилавиот ги имам мириснато и двата но лилавиот ми е појак од Christian Lacroix за мене го порачав женскиот и преубав е ист е како на каталогот а за трајноста ке видиме редовна цена му е 1800 ден па очекувам многу трајност од него
Не се мисли порачај го ако ти се допаѓа многу трае јас го користев лани и од јутра до сутра ми траеше а и цената е примамлива
За парфемот не знам, не сум го користела. Но, перлите се прекрасни! Јас ги имам најтемните, но воошто не делува нападно или лошо кога ги нанесувам. Доволно е само да ја допрам четката во кутивчето за да добијам фин изглед, до толку се пигментирани. Ми остануваат на лице по цел ден, многу фино се блендаат - немам никаква замерка.
Супер, баш поради тоа прашав какви се. Ептен ми го долови моментот. За 379 ден, не се пропуштаат. Тнх
@Kukla994 парфемот + гел, тоа што ти си го објавила е во 1 каталог од 2016. Последните каталог за овој месец тек почна, така да можеш да побараш од претставничката од која нарачуваш да ти нарача по една мостра од секој парфем, па ако треба и плати си ги по 15 денари е една. Така најдобро ќе се одлучиш. Истата понуда ја имаше и лани, ќе нарачав еден комплет ама прочитав критики дека мирисале на освежувачи на простории, на цвеќиња и триста чуда, па се откажав. Ама оваа година дегинитивно ќе земам мостри, па најверојатно и еден комплет. Најисплатлива понуда.
Прекрасно мириса , има малце специфичен мирис,мириса на нешто благо, ако сакаш појаки парфеми дефинитивно да си го нарачаш. Доколку не сакаш да ризкуваш нарачај си тестер ама сигурна сум дека нема да се разочараш.
Parfemov go narachav lani ova vreme koga beshe novitet bez da se dvoumam i ne zgreshiv seushte go imam posto imam povekje parfemi, ovoj go koristam za posebni priliki i mozam slobodno da kazam deka sum dobila mn komentari za negovata ubava mirizba. Ima nekoj nezen ovoshen miris dosta opoen, epten slatko mirisa na mojava koza trae 5-6 chasa no dokolku e vo kombinacija so losionot za telo mirisot go custvuvam cel den jas vo kompletot go imav i drzodoransot koj isto ubavo mirisase ama nemase trajnost za saat do dva vetreeshe ama toa e edno e parfem dr e dezodorans Se nadevam deka ke ti e od korist odgovorov
Четките во фокусот ги има користено некоја? Добри се? Ги порачав и сенките од лукс, ги има некоја користено? Се плашам да не се разочарам.
Јас ја нарачав маскарата superfull ја имаше во нето понудата (така во последен момент се сетив ), мојата е при крај па да ја пробам оваа. Ја користел некој?
Супеρ е јас го имам, синиот е појаκ од зелениот.Ја матиρа κожата, мене ми е пρедобаρ.Исто и оној од κρаставица и алое веρа. Супеρ Фул ја имав пρед неκолκу години, пρво ми беше добρа, ама не е подобρа од шоκот поρади што четκата е помала со помали влаκна и повеќе вρеме одзема за ставање и не ги подига убаво тρепκите, ама затоа совρшено ги ρазделува.
@Winter Lady се надевам не згрешив со маскарата, зошто секогаш сум голем баксуз кога маскара е во прашање. Ја користев зелената од колортренд ама гледам ми се исушила или можеби смрзнала од ладното. Ќе пробам да ја ставам во топла вода. Имам една друга, од парфимерија купена и многу е течна ама убаво ги прави трепките, единствена маана што по некое време ми се рони и на лицето наоѓам како прав од маскарата. И воопшто не е трајна по некое време трепките ми се како ништо да немам ставено. Имам и една од орифлејм веќе исушена, морам да ја фрлам. Без маскара сум моментално, едвај чекам четврток па да ја пробам оваа. Ако не ја бива дефинитивно ќе се вратам на таа од голден роуз, барем ми е проверена работа.