Девојки мене внимание ми привлекоа оние лакчињата на последната страна, по 99 денари. Тие првите со глитери. Барав слики по нетов ама ништо не можам да споредам, се мислам помеѓу Glitterati и Dazzle. Покрупни се баш како глитери или како светки доаѓаат?
Еловс ако имаш поголеми трепки подобра ќе ти е, ако ти се мали ке се помаќиш да ги зголемиш.Ама ги разделува убаво трепките.Мене онаа портокаловата маскара почнала да се засушува,а имам други ама не ми се користат сите сакам сега да ги продадам.Имам 9 за продавање отворени се ама немам ставано.Инаку јас што користам се некои 4-5.А една имам од лани отворена и уште не е засушена, а оваа пола година дали е отворена, ама не ја користев, почнав овие 2-3 месеци.Имам ставено накај 10 - пати.Мислам дека тука имам читано дека дали една капка оце се ставало, ама треба да проверам, да не ја зезнам работата.И јас сакам да порачам од тие лакови, ама од оние кристалните имам слушнато дека биле баш такви како на сликата.Некој има од нив да ми слика, какви се.Инаку ми стигна четката за коректорот, ја пробав и со камуфлажот од арт деко и со коректор од орифлеим, и со течниот подобра е.Пената за коса ја пробав по вторпат и катастрофална е луѓе немој некој да ја порача, си ставив на мокра коса, а демек пишува на сува, ама штом на мокра не фака, на сува па воопшто.Како неисчешлана ми делуваше косата катастрофа.И после поа саат се исправи, уствари не ни беше ни како прекршена ни ништо. Да го пофалам шампонот од калинка и манго мислам беше, многу е добар, прави многу пена, дава волумен, прекрасно мириса.Многу се добри овие шампони, некој да го пробал оној д нане и врбинка, прекрасно мириса. И уште нешто да прашам.Оние производите што се на последната страна со 80% попуст ке може ли и јас да порачам нешто во К1, или само ретставникот си порачува за него ?
Пак ќе пишам тука. Ги порачав сенките. Ги има некоја користено? Колку време стојат на око, да не се размачкуваат? Вредат ли за парите.
Jas gi imam samponite naturals od kalinkaa i mango,borovnica i orhideja, i cresov cvet ti se mnogu ubavi ubavo mirisat hidratantni se aali tie se za tuširanje gelovi a nr pisuva deka se za kosa
Боровница и орхидеја мислам купка дека има, а за калинка и манго тие се шампони за коса.Црешов цвет што има него шампон ? Де стави слика за кои мислиш дека се гелови. Не се покривни пудрите, и воденести се.
Tralala mi stigna Famcheto devojkii. I toa nee se. So nego ima I torbiche gratis Ajde sea se nadevam ke se pogodi pa traen kee Спојлер
Ја имам оваа пудра има средна покривност, мат е и би рекла дека повеќе е за мрсна кожа. Јас имам нормална и малку мрсна т - зона, па морам пред да ја нанесат да ставам крем за лице инаку цело лице ќе ми е суво.
Ја користел некој маскарава да ми каже збор-два,бива или не Јас ја нарачав ,ама има време да се откажам
@SimonaTino и јас ќе прашав нешто. 120 денари во каталог 1 не е воопшто скапа, па ако не нарачувам друго можам нејзе да ја земам. Овој месец порачав една ама за залиха тој период околу матура ќе ми се најде. Инаку да ви се пофалам деновиве треба да го земам и 2 каталог од 2016, исто така се оправив и со камерата на телефонот па ќе добиете слики од каталогот.
@ANGIE1 секако дека можам ама каталогот ми е кај другарка, ако не ти е итно во понеделник ќе земам. Ако не се лажам беше некаде околу 300 ама не сум сигурна.
Ај пиши ми инбокс.Или овде одговори ми дали порачи 6 комплети од Дедо мразот.Јас испланирав нешто, да пуштам порачка овој месец и другиот за да земам еден парфем за 60 денари.Е сега штом ке порачам пример 6 комплети по 900 тоа е 5400 со 45 % попуст ке му дојде 2970 денари.Плус ако имам уште 1200 денари порачка, 6600 тоа 1000 со 25 % попуст 900 да платам.Е сега пример комплетите да се мои 2970+900(другите порачки со попуст)=3870-1200=2670 треба се вкупно да платам.И за мене ке имам 3530 денари попуст. @eloves Редактирав одново види.Па да на тебе ти зборував, и ако знае друг нека ми каже. @CirezD Молим те и ти види
@Winter Lady мени говориш? Инаку не порачав ниту еден комплет од Дедо Мраз, имав еден ама ми го откажаа абе скап им бил. Инаку добро си испланирала.
Далии на овие 2970 денари попустот ке има и дополнителни 25 % попуст.Еднаш во март кога беше онаа за 10 маскари и подарок парфем батерфлај, порачував, но мислам дека имав 45 % попуст плус 20 дека порачката ми беше помалку од 6000. Да испланирав, уште парите да ги имав.