Се извинувам за дуплите постови ама не ми ги собира сите слики. Камерата не ми е добра знам, ама ако не ви се гледа нешто или ве интересира за некој производ слободно прашајте.
Што се случи со парфемите City rush? Омилен ми беше а скоро година не можам да го најдам низ каталозите..
Ми стигнаа порачките. Прво да искоментирам за сенките од Лукс. Баш бев скептична за нив, демек што ако се поскапи кога нема да се квалитетни ама се изненадив. Имаат добра пигментација, лесно се размачкуваат и боите им се баш интензивни. Им ја тестирав и трајноста и да кажам во рок од 3-4 часа не мрднаа, си останаа така како што беа нанесени. Би си порачала уште една палета од сенките ама штета што многу ретко ги има низ каталозите, еве сега гледав и до 2 каталог ги нема. Друго, си порачав и пилингот од чоколадо. Не сум многу по благото ама пилигот дефинитивно ми го привлече вниманието и си го порачав, мислам кој не би сакал да мириса на чоколадо. Инаку освен што ја оменкнува кожата не гледам некој друг ефект (т.е мирис) мирисот не се осеќа, изчезнува после пола час. За тие пари толку музика. Трето го порачав мат црниот лак. Лак како лак, задоволна сум, баш си е мат само се разочарав кога видов дека после една долга и топла бања лакот почнал да ми се лупи од краевите. Друго, порачав и мостри од лукс (nude slip) и морам да ги пофалам. Прекрасна нуде нијанса која нуди хидрација и долготрајност на бојата. Дефинитивно го порачувам во некој следен каталог.
@eloves ima li lakovi za nokti,tasna imali cayleight crna e so bez lenta preku sredina, parfem secret fatnazy, kolku se moze li da mi da slikas?
Vodata za cistenje od anew kako ja koristite sekoja vecer ili ??? Osven za cistenje na sminka. Do pretstavnickite edno prasanje vo k 17 imav poracka nad 4500. denari i kolku od tie proizvodi ke mozam da poracam sto bea so 80 %namalenie
Женскиии, каков е LUCK парфемот? Траен е? Долготраен e? Ако ми кажете дека има длабоки благо-тешки ноти многу ќе ме израдувате!
Најубавиот е тој. Траен е доста. Нежен,женствен. Нема некој што не го сака. Зборувам за жолтиот не тој розевиот. @Jenniffer те молам постави слика од сенките luxe. Од таа што ти пристигна.
Ајде тука да ги прашам тие што работите со авон, кој парфем од овие мислите да го земете во јануари? Тоест кој е поубав и потраен? Го сакав тта ама вчера ми стигна мостра и има некако тежок мирис за мој вкус, а ни трајноста не е нешто нај нај. Oвој aqua го имам мириснато машкиот и има некој тежок мирис. A far away bella susnet го има користено некој?
^ сега приметив дека бил 30мл, еј колку се разочарав. А не си го порачав тта пошто си мислев дека овој ќе го земам, е браво.
Девојки многу поназад еднаш го оставив линкот и мнгоу од вас се виделе со Оле до сега Ќе го оставам пак пошто знам колку од вас трошат авон производи и со цел да и помогнам повторно неа да си потроши залихите http://mojagarderoba.mk/avonrasprodazba-20676 Тука има производи на Оле и на Елена, тоа се колешки од Авон, па кој сака нека им пише, фала ви