Женски совршенството наречено RARE GOLD дали го има во тековниот каталог и која цена е? Или дали го има во некој од наредните каталози за помалку пари или во комплет?
Сега видов дека таа за руменило, и таа за течна пудра се по 170.Многу пофалби имам слушано за онаа за руменило, ама за течна пудра незнам.Ја има некој користено.И конечно црната маска за лице 110 ден. им текнало да ја намалат. @eloves Во каталог 2 ли е или каталог 1 ?
Фала ти.Ајде кога ќе го земеш белла сансет, пишете со @lovemme како ви се допаднал.Јас планирав тта амор да го земам, ама гледам дека си пишала дека е многу тежок.А и помал е.Или за портокаловиот мислеше.
@Winter Lady мислев за тој тта амор како бело/сиво што му е пакувањето што е 30 мл. Ама не му се допадна мирисот и нема некоја трајност или пак можеби дека мостра беше. Најверојатно ќе го земам bella susnet, иако од парфеми ми е преку глава и имам еден куп што прашина фаќаат ако не ми се допадне ќе го искористам како подарок. Инаку кога ќе ми стигнат порачките ќе ти пишам обавезно.
А зошто ви бил тежок тта? Не е како другите? Што има врска што е 30мл доколку има траен мирис пак би го порачала. До толку ли никоја го нема користено?
Jas go imam i momentelno go koristam,vtoro sise mi e po red,mene mi ubav i voopsto ne e tezok,a traen e kako i drugite TTA.Koga i da vidam na namelenie TTA obavezno go poracuvam
Незнам, мене вака од мострата ми мирисаше по малку тешко па и кисело, прв пат ко го мириснав мирисот ме асоцираше на лимон. Или на еден парфем scent essence (sparkly citrus) кој го земав исто така на подарок па ете го фаќа прашина онаму во еден ќош. Дефинитивно тта јас не би го земала. Ако сеуште не сте пуштиле порачка земете си мостра па проверете си за сигурно. Тоа е мое мислење за парфемот, немора да значи дека вам нема да ви е убав.,
Na mene ne mi e ni najmalku citrusen,no sepak site imame razlicni vkusovi,najdobro e poracajte si mostri i ke videte dali vi odgovara,jas sega si go poracav TTA kockata,neznam po koj pat