Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    За оваа линија зборуваме.
    Не се за расчешлување, туку за зајакнување и заштита, само мене спрејот ми дојде и за расчешлување. :)

На mimi**** му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Баш ми е мило што ти се стабилизирало опаѓањето на косата. Можеш ли да ми кажеш кој е другиот шампон кој што го користиш, Фитовал, или некој трет?
    Мене ми се потроши Фитовалот, па се мислам дали да сменам, читам позитивни искуства за Нерилекс.

3. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    @sesilija Алверде е другиот шампон.
    Или се така погоди да ми се средија хормони, ама од опасно загрижувачки опаѓање, оддеднаш стана нормално паѓање на косата.
    Ама верувам дека ми годеше и шампонот.
    Претходно имав користен еден професионален токму против паѓање, па ситуацијата не беше ни малку подобрена. Затоа сметам дека алверде имаше некое влијание. Така чувствував. Отидовме офф :$

4. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    ^ Ти реков дека се добра линија овие. :D
    @sesilija Па мислам дека беа во понеделник и четврток, за четврток сум сигурна.Многу почнав да заборавам, дали дека памтам многу, не е на арно.Портокалвиот фулспид ли, мене синиот и тој ми се допаѓаат, сегасе нели со 45 % попуст, па за дечкоми сакам да порачам.Или ќе му го порачам комплетот блек суд тач.Го прашував каков сака, нели блекот оддамна го користи, ми вика па не сакам имам еден.И само еден бе, мене 10 не ми праваат кејф, он 1.Оној exploration синиот го пробал ли некој? Или акракшн машкиот ? Значи женскиот пепорачан е од дедо мраз или не? Синиот мермаиз и мене многу ми се допадна.А и фем златниот, леле најубав парфем од цел каталог, кога мирисав.
    @CirezD Нутра портокаловата линија ја фалеше ти, сега како си заодволна по долг период, комплетот е 600 денари, препорачан од дедо мраз, и оддамна го сакав, па сегаго начекав.Оној нијансираниот крем најмногу ми фаќа око, мислам дека како бб крем кажуваше дека бил.
    @mimi**** Еве јас овој го имам, многу убаво мириса и сум задоволна.За расчешлување е.Има одвреме-навреме еден зелен, а има и од малина и хибискус. И тој го имам многу убаво мириса, само не пишува дека расчешлува, поводен е, повеќе е за мирис.А овој од праска кога го отворив, како балсам е.Ама не остава траги.
    download.jpg blogger-image-886531968.jpg

На mimi**** му/ѝ се допаѓа ова.
  5. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady Ти пишав тогаш кога ја зборевме дека не ја користам, ја пробав но си останав на сината крема зошто повеќе ми одговара и немам потреба од друга, додека нијансираниот крем е како бб и е предобар, со тој нема да згрешиш

6. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Изгледа некоја друга имало пишано дека зела комплет од таа колекција, а ти си се надоврзала само за нијансираниот крем, само тој си го зела.Фала ти ќе ја земам колекцијата.Немам некој проблем со тенот, ама може ќе имам некоја бенефиција. :f:

На CirezD му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Збор-два за пудрава? За каква кожа е,колкава е покривноста,дали светнува лицето?

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Мислам дека @Rose96 имаше рецензија на блогот за оваа пудра.

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Значи веќе еден месец помина откако го нарачав парфемот авон Luck и уште не ми е стигнат.
    Од претходниот каталог го имам нарачано ( ноември ) и еве нема абер , наводно го немало на залиха и штом ќе стигнел ќе ме известела , по истата цена како во тој катлог ќе ми го наплати .
    Па ме интересира дали некоја од вас имало вакво искуство и дали воопшто да го чекам уште ?

10. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Лани кога излезе така една личност после 3 месеци и стигна.Незнам што е фрката со овој парфем.Па не е добро тоа, и ќе стигне.Да можеш да го откажеш само после 3 каталози ако не стигне.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Mене како претставничка редовно ми се случува ова. Значи нема каталог да пуштам порачки без да ми фали нешто.
    Скоро некогаш она што пишувало дека ќе го достават, обавезно ми стигнувало.
    Штом си го нарачала во ноември, а го немало на залиха значи дека сега ќе стигне во овие порачки со декември. Е сега треба да си ја прашаш личноста од која порачуваш кога ќе и пристигнат порачките за декември, бидејќи со нив ќе стигне и твојот парфем.

12. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Овој месец беше достапен. На мене ми стигнаа два комплети од жолтиот luck .
    Ми се има и на мене случено ама веднаш во сл. нарачка стигнувале.

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    ^ И кремата за раце од какао е во недостик. Јас од оваа нарачка само ланчето од Сваровски го добив.
    Па добро народ се граба.

14. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Ако бил на црвен семафор, има рок 3 камапњи за да стигне, потоа може да се откаже ако го нема, ама конкретно за Luck, во меѓувреме донесоа уште 5 тури така да кажи и на претставничката да провери дали оставила и со црвен семафор да оди порачката и нека провери системски со координаторот како ја пуштила, да не има некој друг проблем, инаку да, по таа цена кога бил порачан се наплаќа.

15. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    @CirezD кога ви е тој квартал на кој дознаваше за наредните каталози?

16. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Помина, има инфо во "работа со авон" темата, но тоа беше пред месец негде за до крај на к02, а за до крај на 04 го немам материјалот во мене за да набројувам новитети моментално :)

На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Со душа го чекам да стаса а еве го нема уште...
    А жената од која нарачувам не е зачленета преку други прави нарачка :(:(:(

18. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    zdravo Marija dokolku si zainteresirana moze detalno da ti objasnam kako zaclenuvanjeto?inaku prvata poracka treba da iznesuva 2500den za da mozes vo vtorata da zemes poklon parfem za 25den

19. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    da se slucuva toa megutoa dokolku go sakas luck parfemot jas go imam na zaliha moze da se dog

20. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999

da se slucuva toa megutoa dokolku go sakas luck parfemot jas go imam na zaliha moze da se dog