Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    1.001

zdravo Marija dokolku si zainteresirana moze detalno da ti objasnam kako zaclenuvanjeto?inaku prvata poracka treba da iznesuva 2500den za da mozes vo vtorata da zemes poklon parfem za 25den

2. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ако ги пратам порачките после 10, ќе ми стигнат ли во четврток.Леле се заборавив (lalala)

3. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    1.001
    da ke stasat

4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.254
    Допаѓања:
    136.622
    Едно незадоволство :( Моја блиска порача пакет производи, над 3000 денари, се со подароци новогодишни за куп луѓе што порачуваа, и овие и го изгубиле пакетот, па уште и рекле да го плати. Жената е исплашена ептен. ем срам пред луѓето, а 3-4 години веќе работи со Авон, ем нема производи, ем пари и бараат, па и рекле направи нова порачка ке стигне некогаш. Срамота. Буквално непрофесионализам.

5. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    1.001
    za ova mora da se obrati kaj nejziniot lider pod koj e zacleneta da i pomognam i da se javat skopje da prasat oti vaka ako ostavi nekoj sig si go ima zemeno paketot a zenava da plaka greota e

На Winter Lady и Cka им се допаѓа ова.
  6. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.254
    Допаѓања:
    136.622
    Епа таа што ја зачленила, лидер или како и да се вика, и вика, направ пак порачка, ке стигне по НГ. Тоа не е професионално. Сите подароци порачаа за НГ.

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Како може пакетот да биде изгубен ако се води на нејзино име,нејзин матичен број?! Мислам дека пакетот е во Скопје.

8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.254
    Допаѓања:
    136.622
    Демек ДХЛ го изгубиле. Битно фактурата не ја изгубиле. 2 недели како сите ги добиле пакетите, а она со молби не може да го добие.
    Не знам колку пати да пишам, се срами жената пред уѓето, ваква непрофесионалност не сум чула. Наместо да сеизвинат и да пратат друг пакет, они и викаат прави си нова порачка, а оваа да ја платиш. Мене ми е срам што пишувам дури. 100 години биле на пазарот, а пакети губат.

9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    Ако не се потпишала дека примила пакет, нема начин да ја обврзат да плати.
    Ама зошто ДХЛ? За нив знам дека се мрднати. Мислев дека Авон по Карго праќаат.

Инаку, мојава нарачка уште ја нема. :|

10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.254
    Допаѓања:
    136.622
    Не, не се потпишала и затоа не им плаќа. И кажав никако пари давање. А срамот е голем, кој ќе сака да порача пак преку неа?

11. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Незнам, можеби стварно го изгубиле.Мене дури до Струмица секогаш кога требало истиот ден стигале.Можно е само еден ден нели кога се поместуваат празниците.А сега ако може и мене да не ми стигнат. :( Ме замисли Цка.

12. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    @Cka кога ќе отиде во пункот на Авон да го подигне пакетот, или пак ако и е на домашна адреса тие од таму што ги носат имаат лист со податоци, секогаш може место зачленетиот некој друг близок да го подигне пакетот ама (поправилно треба) да запишат број од лична карта на тој што го зел пакетот и да се потпише, што значи дека во случај ако пакетот се изгуби да се знае кој го подигнал. Моите порачки стигнува пакетот кај баба ми, дека тие повеќе луѓе живеат у една куќа и кажуваат дека никогаш ниту им побарале лична карта, ниту се потпишал некој. Го даваат пакетот кому стигнат. Мислам дека и во тоа е целиот проблем, што воопшто не е нејзина вина. Ако таа не потпишала ништо, значи не го ни примила пакетот така да и немора да го плати тоа.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Денес ми стигна синиот туш од Авон лелеее пресреќна сум :inlove:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    1.001
    tuka ness se matka sig poubavo neka se javi skpoje clenkata i da objasni i mislam poub bi i bilo da is pobara nov lider ako ne i izleguva vo presret za vakov slucaj zosto i e potrebna samo na ime ,ne e bitno koj grad ili od kade se pretstavnikot i liderot sekogas treba da imat sorabotka za da bidat zadovolni dvete strani.inaku kampanjata e prodolzena sto znaci ako pusti donedela 27dekemvri narackata ke i stasa sreda na 30....... sto znaci ness se matka,nekoj si ja ima primeno narackata ili preadresirano

15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.254
    Допаѓања:
    136.622
    Фала, ќе и кажам. Кој да бара во Скопје?

16. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    [​IMG] четката лукс во нето понуда за што служи ?

17. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    1.001
    neka se javi skopje glavnoto sto e 023243800 i neka si objasni ke si go kaze pretstavnickoto brojce i ime i prezime i neka im objasni sto se slucuva ,za da mozat da i pomognat

18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Дали некој ја има дигиталната вага што е во сегашнава кампања. Сакам да ја нарачам па да прашам за искуство.

19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    Ми стигнаа производите. :whew:

Комплетчето со ракавици од шеа путер, маска за раце од истата колекција (африканската), маска за тело Исланд, и машкото парфемче. :dance:
    Јас стварно имав заборавено што имам. @sesilija, кремчево за раце засега е супер. Еднаш се намачкав, ама доволно за да зам дека не ме пече. Мирисот ми се допаѓа, баш е зимски. Еве ја и мајка ми само си ги душка рацете и кажува дека убаво мириса. :D Aма ептен се минијатурни амбалажите.

Ќе пробам вечерва со пилингот, маслата и ракавиците па ќе видам што ќе биде. А маскава за тело не знам кога ќе ја пробам затоа што ми студи да стојам така пред туширање. :|

На sesilija и Rose96 им се допаѓа ова.
  20. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Кој машки го зеде, ако не се лажам фул спит беше ?
    Јас порачив 2 од синиот мислам дека беа, или зелениот.
    Го сакав блек суит тач 2 колекции, ама ги немаше, со црвено беа. :D