Не, Christian Lacroix Bijou. Не го помирисав, греота е да го отворам пред да дојде брат ми. Ама ќе пишам дали ми се допаѓа.
Ахам, ако не се лажам во К02 КЕ БИДЕ НА СТРАНАТА КАЈ Е ТТА МАШКИОТ 460 ДЕН.Кажи импресии, јас си ги порачав фар авеј, атракшн, и инкандесенс.И портокаловата линија нутра ефектс.Сакав Оутспокен новиот да го земам, со жолто беше, па да не ми стигне, што е сигурно сигурно е.Мислам утре ке ми се фактурираат де.Ќе порачам гел за туширање од 720 мл.заедно со сунгерчето за капење, само се мислам плавиот дали да го земам или розевиот, пилинг за нозе, од нето порачав шампон со крушка и ванила.И лак еден, два ке порачам, мислам дека тоа беше се , и после е се мислам како да искубам пари, ке ме забесат на првата бандера.
Ајде некој овде што е претставник да ми каже комплетот со ТТА tomorrow дали ќе може да го порачам во кампања 1 на 29-ти декември затоа што ако не се лажам тогаш почнува ? ви благодарам
Одам да ја испратам порачката, и гледам Фар Авеј, фулспит, инкандесенс, 2 парфеми и портокаловата линија нутра ефектс со црвено.Сега да ги пратам сигурно нема да стигнат нели.Како можев да оставам за денес бе, ццц.
Да ви кажам за ракавичкиве, зашто сега баш типкам со нив. Не се добри. Многу се тенки и едната ми се распара при прво навлекување. Од Орифлејм ги употребувам со години, ако го задржале истиот квалитет - далеку се подобри, па ви предлагам да се одлучите за нив ако ви треба вакво нешто. Пилингот ми ги избели рацете, неочекувано убав ефект. Сега си седам со маска и ракавици. Мекнеам.
Може и да ти стасаат, црвеното значи дека можеби ќе ги нема но ако стасаат дека немаш можност да ги вратиш. Јас кога пуштав нарачка имав повеќе со црвено и сите ми стасаа.
OK e samo i treba vreme da se zasushi za podobar efekt kako na poveketo maskari ,ama ima mn podobro od ovaa.
ми стигнаа производите парфемот Cresh 30 мл, и лаковите мат , искрено мн сум разочарана од парфемот воопшто не е траен , се прснав и после пола сат ни М од мирис , а лаковите се феноменални , брзо се сушат , одличен мат изглед , ви ги препорачувам на сите лаковите , а како што кажав разочарана сум од парфемите Cresh и од black dress
Мене ми е добра, супер ги разделува и издолжува трепките. Нанесувај повеќе слоеви и ќе добиеш супер ефект. Кога ги спомнавте мат лаковите, само на кажам дека матот ми стои еден ден, после тоа си стануваат како со обичен лак да е лакирано. Не знам до ноктите ли е, до што ли е. Не сум задоволна. Плус многу брзо се лупи, утредента одма е уништен, едвај еден ден стои.
Cherish од 30 мл мислев , згрешив во пишењето , @Jenniffer јас денес ги добив мат лаковите и одма се лакирав , мн ми се добри , баш ке видам дали се долготрајни и ке пишам на темава
Лукс пудрата не е нешто посебно покривна. Мене ми одговара ама покривност слабо. Може со камената се добива подруг ефект ама незнам дали ти се даваат пари за експериментирање. Јас лично имам скоро (чисто) лице така да добро ми стои, ама другарка што ја порачале со нечисти лица не се задоволни. Додуша сите пудри од Авон се скоро исти, немаат некоја голема покривност.
Еден совет од мене за мат лаковите , па вие како сакате Јас сум мањак за лакови , неможам да ги соберам во фиока па фрлав денес. На Авон боите на мат се добри , брзо се сушат ,ама имаат маана, брзо и се лупат. Мој совет е нарачајте си обични лакови од Авон , вистина се предобри , но ако сакате мат ,земете на Golden Rose за 90 ден ...Маtte top coat
Лаковите на авон мене не ми траат воопшто.Ставив скоро бел мат и наредниот ден ми беше олупен цел.А на раце не мијам садови воопшто(не е до тоа).Нијанси мн убави ама квалитет лош.