Јас сум позитивна изненадена од Атракшн на Каролина женскиот.Преубаво мириса ти доаѓа да се изедеш, плус трае многу.И лосионот е траен.12 часа траеше а ставив само за проба. Ресенска можеш да ми кажеш дали убаво мириса тоа од калинка кремот, и лосионот од 750 мл ?
Мила си смешала нешто, со години наназад е 12 дена рокот, да не мислиш така поради задоцнетата достава поради неработните денови во Јануари?
Ne e kozmetika,sepak se raboti za avon.dali vo mk katalog go ima 3 vo 1,kako gakicki mider,a se pravi i bodi i zdolniste?aki nekoj znae za sto zboruvam da mi kaze iskustvo,kako e zadovolen?
Девојки, се решив да се почастам со фармерките-хеланки. Дали ги има некоја видено или земено? Гледам не се ефтини. Цирез, овој новиов парфем што ќе искочи во К3 си го мириснала? Многу убаво ми мириса, ќе си паднам во несвест.
Мене многу ме потсеќа на некој друг парфем од авон, само не можам да се сетам на кој. Не ми е нешто посебно искрено.
Мислиш не си ја имала, или не се нанесува течната пудра добро ? Цирез незнам јас така знам дека ми беше од лани на 21 ден за плаќање.
Неможам да редактирам Винтер. Не сум нанесувала течна пудра со четка, само со прсти нанесувам. Онаа двостраната ја имам јас, ограничена понуда беше, 2-3 каталози, една страна закосена за бисери, другата за пудра. Долго време ја имам. Значи таа сега понудената за течна ја немам. Ама судејќи по квалитетот на овие другите четки, нема утка.
Значи задоволна си, ке ја земам.И онаа за течна пудра ја сакам.Од онаа за коректор сум задоволна досега.
Ги користел некој сјаевите со ефект на пецкање и шампоните на натуралс од 250 мл и како бил задоволен? Фала однапред
\ Сјаевите се многу добри. Јас немам голема уста, ниту пак мала ама повеќе ги истакнуваат усните. Во врска со шампоните мене не ми одговараа, многу ми ја мрсеа косата ама познавам личности што се задоволни. Земи еден и пробај си.
^ Мене па ич не ми се погодија. Ете го имав и го дадов на една другарка, а друга другарка исто си зема ама освен пецкање ефект некој немаше.
Jas ja koristam i nea i pilingot. Liceto mi e kako na bebe. I mi ja hidrira kozata ( imam suva koza) i nekako ja osvezuva.