Користел некој некоја од маскариве на colortrend и како бил задоволен? И ако да, која е најдобра? Мислење? Фала однапред
Скоро сите ги имам користено, нема утка дефинитивно. Само зависи која нијанса тебе ти одговара. Не сум сигурна за првата со дезен како е понудена, ама за овие што се понудени по 169 денари нели имаше услов за исполнување, сигурно во таа смисла е разликата. Демек ако го исполнуваш условот многу поскапо ќе ти искочи и втората.
Planiram da go poracam vo prvata naracka sega na 19 od koga startuva katalogot pa ke ti kazam . Mnogu mise dopadna .
Земав спреј за расчешлување за коса од детскиот ( тој ми беше вишак дома ) и да ви кажам право многу поубав ми е од тој зелениот на натураслс. Ептен сум задоволна. Туку некој може ли од К 2 да ми сликне страната со мат кармините за 149 денари? Порачав еден и сум ја заборавила нијансата, да видам да не тој на Циреж Пош петал. Сум го дала веќе каталогот за нарачки.
еве ги кармините http://prntscr.com/9qsyp2 а за спрејот апсолутно се сложувам, од сите до сега што сум ги пробала, детскиот е маестрален, не знам колку такви имам препорачано и продадено, сите биле задоволни, е сега мене малку мирисот ми е преблаг ама се трпи
@sesilija Сега гледам за четките, не е за дезенот туку за услов е, со дезенот е неусловена, а додека ако некој има било што друго порачка може другата да си ја земе за помала сума а дезен ставиле за да ги разграничат понудите
Според мене маскарите на колортренд не се воопшто добри. И општо целата козметика од таа линија е наменета за тинејџерки и не е ништо посебно.
^ јас ги имам четките за веѓи, сенки, течна пудра и руж и од сите сум задоволна иако таа за течната пудра еднаш годишно ја користам, сега ќе си обновам колекција следнава кампања
Se sekavam sto naracav spored rasporedot vo katalog. Izgleda Pure pink, ama vo katalog drugse izgledase. Malku nakaj praska idese.
Некој ако сака да го гледа каталогот на нет, еве го ставиле http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201602
Ако го имаш ревенџ може да ми го сликнеш бојата ме интересира .. Што мислеш ти овие или тие новите мат што се ? Кој кармин е подобар ?