Кога би бирала, без размислување би го одбрала Little black dress. Little white dress ми е некако понежен и помалку траен од црниот. Од искуство ти кажувам
За нега на ноктите ми ги препорачаа производите на Авон 1. Минерален третман за зајакнување на ноктите 2. Маслен зацврстувач за нокти 3. Крем за отстранување на заноктици Ги има ли некој користено, како сте задоволни?
Дали некој го има користено путеров за тело од африкански шеа путер и чоколадно суфле? Критики пофалби?
Јас го користев маслениот зацврстувач за нокти и задоволна сум многу. А другарка ми го користеше кремот за отстранување на заноктици и ми рече дека бил убав.
Мајка ми го доби на подарок.. Леле каков африкански путер какво чоколадно суфле.. ми се гади од тој путер има многуууу тежок мирис и не се поднесува..
А дали е добар оној гел кремот од кер што е со краставица за мрсна или комбинирана кожа? Оти мене не ми е многу мрсна кожата, па ќе ми одговара? Дома го имаме оној фамилијарниот од овес и камилица, убав е ама незнам дали да си го нарачам овој, оти таму нема за нормална кожа, а мојата е комбинирана.
Преку братучетка ми ги порачувам производие,но најмногу купувам шампони од Naturals.Ова ми е трети пат да го порачам оној што мириса на дрво од цреша,а купувам и шампони против првут. Исто така имаат и производи за против мозолчиња.Си го купив стикчето (изгледа како лабело) има боја кожа ,но мене не ми помага едиственото нешто што е добро е тоа што ги прикрива.И парфемчињата им се убави посебно оние од Fergie ми се допаѓаат.
Мене не ми е по вкус , за разлика од мене мајками и сестрами многу го сакаат.Јак парфем е, не знам да ти го дефинирам мирисот.
Ни мене не ми е по вкус...некако зимен е јак (обично сакам такви) ама овој некако како оние ефтините парфеми ми мириса мене
Мене ми се свиѓа,го имав едно време го користев и убав беше и долхо траеше,да малку е јак ама мене ми се допаѓа и тоа многу. Инаку јас сакав да прашам,како сте задоволни од кремот за отстранување на влакна од скин соу софт и кремот за бикини зоната? Убаво ли ги отстранува влакната или исто ко да не си ставил? После депилацијата,подолго време не растат нови или најобично?И да,дали ја иритираат кожата мислам за чуствителна кожа се,сепак ваше мислење? Благодарам однапред.
да ти кажам малце е и од твојата кожа,една моја другарка имасе од авон али незнам дали е овој,и нејзе и одговарасе а мене не така да треба да си ја знаес твојата кожа и за сто кожа е ова...
Феминки идам да се пожалам Маскарата Super Drama леле не да е леплива.. не ги прави трепките долги туку им прави грутки и ги дели трепките како на снопчиња. А карминот што оди подарок со неа е сон. Поубав кармин мислам дека нема, многу трае и не се прават такви лушпи Ајде
Ја имам оваа,и преубава,мислам поубава пудра од оваа немам до сега користено,и да кажам за според тоа каков тип ти е кожата,мојата е нормална,по некогаш масна на Т-зоната,па на мојата кожа одлично се совпаѓа.Пробаја,од мене :up: и тоа ГОЛЕМ!
Ја обожавам козметиката на авон поточно се што е од авон обожавам, зависник сум ако не порачам нешто неможам Последно од авон го имам парфемот Little Red Dress, преубав е баш по мој вкус, и кремата за лице од Anew 20+, а да не заборавам да ги споменам саморежачките моливчиња сон се
Видов пишуваше дека е наменет за матирање на кожата, па го порачав. Некоја што го користела? Како сте задоволни? Добар е или не баш?