Јас сум од 3Д презадоволна, а сега во матов сум заљубена, што повеќе ти се допаѓа тоа, иако со двата нема да згрешиш. Еве го revenge - http://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте.132/page-741#post-2490862 најдолу, а мат кармините ги имам во темава една/две страни наназад, има слика од 4 нијанси
Го добив сунѓерчето, супер задоволна сум. Си ја врши својата работа, разликата е во цврстината наспроти тоа од орифлејм. Ова е поцврсто. Инаку, морам пак да ги пофалам мат кармините, почнав со 4 ама се испозаљубив, сега ќе земам уште неколку нијанси како hot plum, mauve matters, perfectly nude и peach flatters. Стварно ми се преубави, а и за оваа цена па жално е да ги немам сите
Јас имам слично вакво со циркончиња е од напред, а назад како разгрането срце, не е мало. Ако сака некој ќе го сликам да го видете, исто од авон ми е само одамна
Љубопитна бев за ова ама пак си го порачав тоа од Орифлејм. Инаку од карминиве морам барем еден да си порачам преубави нијанси имаат.
@Rose96 земи го од орифлејм многу е поубаво. Јас и двете ги имам, сл кат 79 ќе бидат а се исплаќаат за таа цена и те како. Adoring love Marvelous mocha Pure pink Red supreme Splendidly fuchsia Au nature Pure pink Ruby kiss Blossom oд ultra color мат Спојлер само овие ми стигнаа,а сите ги нарачав. Имаше доста што фалеа. Многу се убави.
Прво благодарам за сликиве од нијансите баш барав по интернет немижев да се одлучам која ама пак највероватно некоја nude ќе земам никогаш доста од тие нијанси. И да тоа од Орифлејм е предобро премеко лесно се чисти и не ја впива пудрата. Веќе една година го имам и уште е во добра состојба а цената смешна.
@buba4e89 хахаха и јас исто 2 за да си имам во залиха а само што купив едно од H&M ама не е како ова од Орифлејм
Ај ако може да ми кажеш на која страна е во каталогот тоа фамозно сунѓерче, јас два пати го пролистав и не го најдов.
Зборувате за ова сунѓерче од орифлејм? Јас одамна го имам ама некако не ми се допаѓа, меко е и мислам дека многу ми ја впива пудрата а и плус многу тешко се мие.
@Jenniffer Пробај чисти го со сапунот на Дове триј го за сапинот па измијго и така неколку пати, исто како нов се прави. Инаку мене не ми ја впива ич течната пудра особено кога е влажно, ако е суво тогаш ја впива па затоа секогаш влажно го користам.
Имаш два пати напишано pure pink. Грешка е или? Зашто мене ми се допаѓа тој за кој што имаш пишано pure pink во првиот ред и сакам да го нарачам, па да ми кажеш тој е тој или тој во вториот ред?