@Glory12345 Геловите супер се, ич не се мисли сите 3 ги имам пробано одлични се. А за купката се согласувам со @eloves може да предизвика чешање.
Prezadovolna sum od ovie proizvodi za kosa od avon Kosata mnogu mi pagjase otkako pocnav da gi koristam ovie proizvodi toj problem go snema Prezadovolna su gi preporacuvam m
Nude, pink cashmere, pink boquet, mistery mauve. @Winter Lady poveli. Na usta se sosema drugi. Pink cashmere e mnogu ubava specificna, nezna rozeva. Najmnogu ja koristam. Pink boquet i jako rozevo, sekerno duri. Mystery mauve e temno rozevo, iako izleguva na lsikata kako kafeno. Ako si go koristela sjajot so efekt za peckanje od istata nijansa, kje znaes. Potpolno ista nijansa se.
Ако ги имаш peach flatters и pure pink од мат кармините, може споредба? Се мислам кој да го нарачам, денес пуштам нарачка.
1. Tea rose 2. Adoring love 3. Ruby kiss 4. Radiant Raisin 5.Red supreme 6.Matte nude 7. Ravishing rose @Eli23 Овие ми се новите сите
@Eli23 Фала ти многу Ели, средните 2 ми се допаѓаат повеќе, ако е како сјајот 4 го имам да, знам каква боја има, морам да си земам 1 сега.Пребави се боите.Четката за сенка што е 100 денари некој ја има ? Не сум читала за неа овде или не се сеќавам.
Јас го имам и воопшто не помага, уште толку за замрсува косата. Единствено што вреди е убавиот мирис кој се задржува на косата.
Јас на фб читав убави коментари, па го порачав... ама можеби биле од претставнички, колку да се продава... ајде ќе видиме како ќе се покаже кај мене фала ти.
Убава е, ама поневидливо покрива камената пудра од Колор Тренд. За мала нијанса поефтината е подобра во случајот. Мене не ми беше толку ,,невидливо''покривањето. Е сеа јас сум претерано бела па можеби нијансата ми е несоодветна.
Ovie mi stignaa denes. Sprejcinjava epten ubo mirisaat, ne, ne se za mene, pokloncinja se Sakav da ve prasam za karminov, od tie na mat sto se, takov e, dali ste zadovolni? Dali e sovrsenstvo kako sto I izgledat? A cetkata mislam deka e odlicna. Mozebi @Rose96 ima nesto da mi kaze, ili bez razlika, ako ima nekoja sto ja imate.. Спојлер
Se izvinuvam za slikata taka mi se sliknala a i edvaj ja prikaciv . Znacit lanesto e fenomenalno preubavo rekov koga ke go dobijam ke go postiram