@joy1 ги зема порачките? Може да ми ја сликнеш нето понудата? Напорна сум признавам, ама и нестрплива.
Ама тоа нели е за зачленети само? Јас не сум зачленета порачувам преку братучедка која е координатор во авон
Сабајле ја пробав бб anew кремата.Девојки тоа чудо мириса преубаво овошно на праска.Матира и лесно се размачкува .Јас планирав денес под пудрата да ја носам на крај кога го видов резултатот пудра воопшто не ставив. За оние кои немаат мн акни или проблематично лице супер е за преку ден.Планирам залиха да купам.
Авон ги има најубавите производи потребни за негата на една жена, па и маж. Почнувајќи од парфемите, модните додатоци, па до козметичките линии и производите за нега на телото, се е извонредно. Авон е најдобриот пријател на една жена!
Го има некоја од вас користено Avon Luck La Vie?..Стварно мириса на свежо набрани јаготки? Барав на fragrantica парфем со главна нота јагоди и овој прв ми испадна.Многу позитивни коментари има. И сега сакам да го имам. И уште нешто...Овој го ставаат некогаш на попуст или не?...Оти Luck често го ставаат на попуст или акции за празници, а овој го немам забележано.
@Salome La Vie е прекраснотија од парфем, вечно заљубена во него сум, вреди за секој денар @InnaR Поради тоа што сега нема мини, ќе може да се види на нет со почетокот на К03.
Го користел ли некој тоников,да каже збор,два за него? Цената ме излажа да го земам.. А инаку баш ме изненади како стигна спакована малата четка,тие што порачувале од орифлеим знаат накитот како стига во едни црни како торбички (бар порано така беше) епа четкава исто така беше спакована во такво црно како торбиче,прееска ја миев,па од утре ќе ја пробам па ќе видиме како ќе се покаже
Девојки во тековниов каталог гледам рол-ониве по 69 денари со порачување на било кој производ. Кој би ми го препорачале?