Девојки, користел ли некој еликсир за капење? Ме интересира каков производ е - се пени ли? Многу ли треба да се истури во кадата за едно капење? Од она што ѕирнав по интернетов, изгледа е слично на купка, но ја омекнува кожата. Секако ќе нарачам зашто убаво ми изгледаат, ама би сакала мислење од некој што ги пробал. Проблемот е за кој од овие да се одлучам, сите ми се допаѓаат.
Има кармини за 129 ден со порачување на кој било производ од брошурата -парфеми од 75 мл за 299 под истиот услов(lbd,cherish,luck,rare pearsl) -famme парфмем со мини спреј и лосион за 959 ден -рол он за 79 ден -очила за сонце 459 ден -натуралс спрејовите се по 119 -sensens геловите од 500 мл се по 169
@eloves Јас имам три нијанси од кармините на колортренд и можам да кажам дека се предобри траат повеке време на уста и не се бришат лесно.
Девојки, оние кои сте претставници, ќе може да ми кажете колку ќе изнесува цената на Ultra Color кармините во наредниот каталог?
Сабајле ја пробав маскарава, ќе биде пуштена во К04, луѓе јас се заљубив! Одамна барам нешто вакво, конечно мислам дека ми заживеаа трепкиве. Четката (заборавив да ја сликнам), е поразлична од другите Big маскари, исправена е, не лепи и убаво раcчешлува. Крем гел формула е инаку, плус ќе биде на океј цена, а за вие што сте претставници ќе има супер мотивациска програма за продавање на истата
^^ Ja porachvam So ogled na to sho imam predobro iskustvo so prvata Bigdaring Tuku aj nekoj neka slika molivchinjata za usta da vidam sho pari se i nijansi Fala vi
Kje poludam od avon vo vtornik pustivme poracka trebase do sabota da stigne i ne stigna,dali i kaj vas kasni? Dali znae nekoj koga kje stigne?